Cinnamon Mousse Tarts
True confession time: these were supposed to be a Cinco de Mayo dessert. The shells are made with Mexican chocolate, the mousse filling is flavored with lots of cinnamon…it was all going to be so
Use a Zester for Chocolate Curls - Article - FineCooking
Here is a technique on how to make your own decorative chocolate curls.
Técnicas de Decoración con Chocolate
Fuente: http://elclubdelchocolate.blogspot.com.es/2012/03/de-coberturas-de-chocolateno-es-lo.html Podemos distinguir básicamente tres tipos de coberturas: Negra. Es la cobertura propiamente dicha y que otros llaman amarga. El porcentaje de cacao llega hata el 75% aunque el ideal es en torno al 70% de cacao y hasta un 40% de grasa total lo que le permite una fluidez excelente. Con leche. Es una cobertura que ronda el 40% de cacao y similar porcentaje de manteca de cacao. Lógicamente se le…
Tiramisu decoration in the process of making
2/3 of the chocolate has been melted in the microwave for about 30- 45 sec. Stir the melted chocolate and add the rest of the chocolate chopped in small pieces to the bowl. When the desired temperature of 33- 34 degree C (91- 93 F)has been achieved, allow the chocolate to rest for a few minutes. Stir again, then the chocolate will be ready to use. Cut small pieces of parchment paper (30x 10 cm/ 12x 4 in) and place on the work surface. Dip two fingers into the chocolate and without removing…
Paco Torreblanca comparte sus mejores consejos y recetas elaboradas con chocolate
Descubre deliciosos postres con chocolate de la mano de Chocolates Valor, conoce su gama de productos, para que puedas hacer tú mismo exquisitas recetas con chocolate
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日常烘焙中使用的巧克力需要充分融化才能加入蛋糕制作,或者制作成装饰用的巧克力配件。为了获得更好的造型与口感,需要注意的是巧克力是种敏感的烘焙原料,在溶解时若不小心,很容易受到损害。找了一些网络上的文章,来集中说说巧克力熔
Bombones moldeados
Manchas mates, agujeros, escasa contracción, grosor excesivo... Al hacer bombones moldeados hay muchas cosas que pueden ir mal. Aprenda en qué debe fijarse.
Fresh Mint Grasshopper Pie
This Fresh Mint Grasshopper Pie has as chocolate cookie crust and a delicious frozen filling flavored with fresh mint. It's like and refreshing!
Cómo atemperar chocolate y elaborar decoraciones
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Fabrice Leblus (@fabrice.leblus) • Instagram photos and videos
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Cómo hacer un huevo de Pascua calado - Cocina Casera .net
Huevo de chocolate calado
Como atemperar chocolate y elaborar decoraciones
Tutorial con video paso a paso, de como atemperar chocolate correctamente, para poder elaborar bombones, modelajes, o decoraciones.
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