viki mesuti

8 followers
·
59 following
viki mesuti
More ideas from viki
#shqip #ismailkadare

#shqip #ismailkadare

Ismail Kadare - Tetor

Ismail Kadare - Tetor

Dritëro Agolli - KALI DHE GOMARI

Dritëro Agolli - KALI DHE GOMARI

You will be missed more will remain the legend and the pride of the Albanian nation. Rest in peace .

You will be missed more will remain the legend and the pride of the Albanian nation.

Ismail Kadare - Në Parkun Që Mbuluan Fletët

Ismail Kadare - Në Parkun Që Mbuluan Fletët

'Meddling of Minds' Erin Hanson

'Meddling of Minds' Erin Hanson