ASIA tornero
More ideas from ASIA
El Gangteng és un important monestir de Nyingmapa escola del budisme, la seu principal de la Pema Lingpa tradició.

Gangtey Gompa Trek in Bhutan for low-land trekking in glacial valley

Punakha és una ciutat i centre administratiu del dzongkhag Punakha, un dels 20 districtes de Bhutan, situada a la riba del riu Bugni.

Punakha Dzong, also known as Pungtang Dechen Photrang Dzong ( meaning “the palace of great happiness or bliss”)

L'antiga ciutat emmurallada de Muscat està embotida en una badia entre escarpades muntanyes marrons. A part dels forts portuguesos de dues segle 16 que emmarquen, la majoria dels seus edificis antics han estat demolides per donar pas a les oficines del govern i blau i or palau davant del mar del Sultà.

Exploring the China and Oman Relationship oil and geostrategic

Nakhal Fort està molt a prop de Muscat i Barkha. Es un lloc bell i tradicional. El que fa que aquesta fortalesa gran és usar-lo com a oficina del governador de la zona i com un tribunal.  Va ser utilitzat fins a finals de 1970 o 80 anys. La seua arquitectura és realment impressionant.  Aquesta fortalesa islàmica té 1500 anys d'edat, en condicions fantàstiques.

Nakhal Fort, surrounded by date palm trees, has been built and rebuilt over the centuries, and now houses a mosque and museum.

El Kalta menor és un minaret situat a Itchan Kala, ciutat emmurallada de Jiva a Uzbekistan i va ser construït entre els anys 1852-1855.

Khiva in Uzbekistan is considered by many to be the most atmospheric of all the ancient Silk Road towns on the

Capital: Bixkek Habitants: 5 590 000  Extencio del país: 198.500 km2  Fitex: limita amb la República Popular de la Xina a l'est, amb el Kazakhstan al nord, amb el Tadjikistan al sud i amb l'Uzbekistan a l'oest.

Capital: Bixkek Habitants: 5 590 000 Extencio del país: 198.500 km2 Fitex: limita amb la República Popular de la Xina a l'est, amb el Kazakhstan al nord, amb el Tadjikistan al sud i amb l'Uzbekistan a l'oest.

El Museu d'Art Islàmic de Doha és un museu situat a la localitat de Doha, capital de Catar, dedicat a l'art islàmic des del segle VII al XIX en el qual s'inclouen diversos objectes desde manuscrits hasta textils.

Museum of Islamic Art, Doha, Qatar Designed by I.M.pei and Jean-michel wilmotte

Es una país amb la major renda per capità del planeta, esta plena de gratacels, luxe artificials i edificis. Actualment el país és un exemple de frenètica activitat constructora amb prop de 47 nous gratacels en camí.

NOW: Today, the West Bay is Doha's rapidly expanding urban center, with numerous skyscrapers and plenty of shopping malls.