Explore Kitchens, Bathroom, and more!

Explore related topics

Nahahum,© Steve Keating Photography

Image 22 of 29 from gallery of Nahahum / Balance Associates. Photograph by Steve Keating Photography

nahahum_balanceassociates_1

nahahum_balanceassociates_1

Nahahum by Balance Associates Architects (16)

Nahahum Residence by Balance Associates Architects

nahahum | prentiss balance wickline architects

Nestled amongst the rolling hills of Cashmere, Washington, sits the new Nahahum Cabin, a 1650 square foot two-story dwelling designed by Balance Associates.

Hillside dwelling in Washington: Nahahum Canyon House

Hillside dwelling in Washington: Nahahum Canyon House

Nahahum Canyon House is a two story hillside dwelling that has been designed by Balance Associates, located north of Cashmere in Nahahum Canyon, Washington.

Hacin + Associates, Boston.

“Newton” is by Donna Venegas from Venegas and Company in association with Hacin Associates. Venegas and Company is located at 1 Design Center Place in Read

Mare Island Naval Shipyard, California. Photo by Amy Heiden.

Photo by Amy Heiden.

Balanced Associates se destaca con esta vivienda que demuestra como el emplazamiento puede definir el alma de un proyecto. Partiendo del ondulado terreno, aprovechando al máximo las posibilidades constructivas, esta propuesta permite vivir la inmensidad del paisaje natural desde un confortable refugio.

Balanced Associates se destaca con esta vivienda que demuestra como el emplazamiento puede definir el alma de un proyecto. Partiendo del ondulado terreno, aprovechando al máximo las posibilidades constructivas, esta propuesta permite vivir la inmensidad del paisaje natural desde un confortable refugio.

Image 6 of 12 from gallery of Monoform Living / Produce. Photograph by Edward Hendricks, CI&A Photography

09-sala-de-jantar-decoração

Lindo apartamento unificado por uma enorme jaula

Image 3 of 12 from gallery of Monoform Living / Produce. Photograph by Edward Hendricks, CI&A Photography

martin house oculus portrait

Modern Rowhouse Renovation in New York - Photo 1 of 7 - Keisha Martin and her cousin, Mickeda, chat underneath the house’s crowning glory, the oculus, which allows light to spill onto each floor of the house.

3x10 House by AHL Architects Associates (9)

AHL Architects Associates Design a Tube House Full of Natural Light in Ha Noi

Built in Hanoi, Vietnam, in 2015, this house is a variation on the typical narrow properties which densely populate the residential streets. Known as ‘tube houses’, this style of property is typically poorly lit, humid, and lacking ventilation, having built been rapidly to meet the growing housing demands of an expanding city. This house, however, […]

Built in Hanoi, Vietnam, in 2015, this house is a variation on the typical narrow properties which densely populate the residential streets. Known as ‘tube houses’, this style of property is typically poorly lit, humid, and lacking ventilation, having built been rapidly to meet the growing housing demands of an expanding city. This house, however, […]

Pinterest
Search