Cancel
More information
Collaboration space: MAIO Studio / MAIO
What others are saying

Maio Studio Turns Former Wash House into Co-working Space (Photos) : TreeHugger

Maio Studio turned an old, dark launderette into a bright new co-working space for creative professionals.

Studio renovation by MAIO / atelier / wood material / patio studio /

A small courtyard separates a design studio from an exhibition gallery at this former launderette converted by MAIO in Barcelona.

Collaboration space: MAIO Studio / MAIO

Collaboration space: MAIO Studio / MAIO

Similar ideas

Cancel
More information
到舒適的辦公空間!由建築師Anna Puigjaner與Guillermo Lopez
What others are saying

Studio Maio is a place that reveals memories of the old laundry, that carefully paints the white bricks of Gracia and introduces a light and soft wood calming the atmosphere.

maio//d esign studio renovation

View full picture gallery of Studio Renovation

A small courtyard separates a design studio from an exhibition gallery at this former launderette that architecture collaborative MAIO has converted in Barcelona

到舒適的辦公空間!由建築師Anna Puigjaner與Guillermo Lopez

到舒適的辦公空間!由建築師Anna Puigjaner與Guillermo Lopez
Cancel
More information
For the love of furniture, architecture, interiors, design & all things timber. Collaborations: hello@thelocalproject.com.au Curated by A. L. Anderson
Find this Pin and more on Outside The Window by Odaka Home.
For the love of furniture, architecture, interiors, design & all things timber. Collaborations: hello@thelocalproject.com.au Curated by A. L. Anderson
Cancel
More information
GREEN BOX | BY ACT_ROMEGIALLI
Find this Pin and more on Veranda @ Arts by Sunil Karunartna.
What others are saying

that would be such a great outdoor kitchen!) act romegialli: green box renovation in italy

Act Romegialli Green Box - can't stop staring at this lovely unused garage turned into a vine covered gardening, cooking, hang out space.

Kitchen - Concrete, worn wood floors and a wall of windows. By act _ romegialli — green box

A “green” volume in the green. The “Green box” project rises as the renovation of a small disused garage, accessory to a weekend house situated on the slopes of the Raethian Alps. A structure realized with lightweight metal galvanized prof

GREEN BOX | BY ACT_ROMEGIALLI

GREEN BOX | BY ACT_ROMEGIALLI
Cancel
More information
Tablehat by Hiroyuki Shinozaki Architects
Find this Pin and more on House by Brian Uyesugi.
What others are saying

interior garden in every corner of the house: Table Hat / Hiroyuki Shinozaki Architects

Table Hat / Hiroyuki Shinozaki interior decorating decorating before and after interior design designs

Hiroyuki Shinozaki - Table Hat Café con giardini a corte

Hiroyuki Shinozaki Architects designed a beautiful little cafe built in the front yard of a two storey detached house in Japan.

Tablehat by Hiroyuki Shinozaki Architects

Tablehat by Hiroyuki Shinozaki Architects
Cancel
More information
Yellow lamp and concrete walls
Find this Pin and more on Space&Place by Abby Freed.
Yellow lamp and concrete walls
Cancel
More information
Parisian studio Modal Architecture has inserted a bright white artist's studio behind the thick schist walls of a 17th-century barn in Brittany
Find this Pin and more on wood by Huda Pehta.
What others are saying

Parisian studio Modal Architecture has inserted a bright white artist's studio behind the thick schist walls of a barn in Brittany

Take a look inside this old French barn that has been converted into a…

Built in storage space, barn conversion

printclubboston: Oh to own an old stone barn in the French countryside and to turn it into the most beautiful printshop ever. via dezeen

Parisian studio Modal Architecture has inserted a bright white artist's studio behind the thick schist walls of a 17th-century barn in Brittany

Parisian studio Modal Architecture has inserted a bright white artist's studio behind the thick schist walls of a 17th-century barn in Brittany

Similar Ideas

levels

This house in Hiroshima city by Japanese firm Suppose Design Office has a central staircase branching into wooden volumes that create a series of rooms and platforms.

minimalistische Wohnzimmer von RAUM

360°: Ferienhaus in der Bretagne

ARQUITECTO:

Museo del Agua de Lanjarón / Juan Domingo Santos

House in Komae / architect cafe

Gallery of House in Komae / architect cafe - 1

Image 1 of 18 from gallery of House in Komae / architect cafe. Photograph by Satoshi Asakawa

CarlottaTesta_4

Understanding Space Through Movement Carlotta Testa Interview Who influences you graphically? I am a bit schizophrenic about my graphic references.

Casa-Meztitla_05 #casalibrary #holidayhouse #architecturelovers #design #interiordesign #architecture #home #decor #pool #archilovers #designtrends #interiorstyle #instadesign #gardendesign #travel #Mexico #Tepoztlán

Casa Meztitla by EDAA

Casa-Meztitla_05 #casalibrary #holidayhouse #architecturelovers #design #interiordesign #architecture #home #decor #pool #archilovers #designtrends #interiorstyle #instadesign #gardendesign #travel #Mexico #Tepoztlán

FOUNDSPACENZ — Tree House - FMD Architects

Image 4 of 20 from gallery of TreeHouse / FMD Architects. Photograph by Shannon MacGrath

Pinterest
Search

Unlimited free access to the world's best ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Pinterest helps you find ideas to try.