Pinterest
Loading...
Cancel
More information
Image Courtesy of Studio Rolf.fr and Zecc Architecten
Find this Pin and more on DSGN! by Francisco Resendiz.
What others are saying

Completed in 2010 in Rotterdam, The Netherlands. Images by Frank Hanswijk . Social context This house takes part of a program of the congregation Rotterdam who wanted to revitalize disadvantaged neighbourhoods by selling.

Artistic Black, White and Grey Home in Rotterdam

Studio House Old Apartment Building Refurbishment Architectural Spectacle Concept - ArchInspire

Black Pearl on ID Magazine Served

Image Courtesy of Studio Rolf.fr and Zecc Architecten

Image Courtesy of Studio Rolf.fr and Zecc Architecten

Black Pearl Residence | Yatzer

Contiinuity of mass Designed by Studio Rolf.fr in partnership with Zecc Architecten, Black Pearl, a Rotterdam townhouse that was formerly an abandoned apartment block.

Similar ideas

Cancel
More information
Untitled | Flickr - Photo Sharing!
Find this Pin and more on інтер'єр | interior by Denis M.
What others are saying

Photos of the Day 58

woe is me ♡

the sadness will last forever

Untitled | Flickr - Photo Sharing!

Untitled | Flickr - Photo Sharing!
Cancel
More information
Blog Milk Blog: Daylight House
Find this Pin and more on Architecture | Interiors by Edward Alshut AIA.
What others are saying

Daylight House Design by Takeshi Hosaka Architects - Architecture & Interior Design Ideas and Online Archives

Takeshi Hosaka architects squeezed a family of 4 onto a tight site, crowded by overshadowing buildings on all sides, opening the building up to the sky.

The Daylight House located in Yokohama Japan + photographed by the talented Koji Fuji. Aptly named - what an incredible airy feeling.

View full picture gallery of Daylight House

Blog Milk Blog: Daylight House

Blog Milk Blog: Daylight House
Cancel
More information
A house for enjoying the harsh cold - Inverted House
Find this Pin and more on Home elements by ABDUL HAFEEZ.
What others are saying

Images by Shinkenchiku-sha, Laurian Ghinitoiu . In April of The Oslo School of Architecture and Design (AHO) was awarded the first prize in the LIXIL International University Architectural.

on something : Photo

A house for enjoying the harsh cold - Inverted House
Cancel
More information
Newly positioned windows reveal the overhauled interior of a Rotterdam townhouse that was formerly an abandoned apartment block.
Find this Pin and more on Interior Design by Dave Heyne.
What others are saying

Designed by Studio Rolf.fr and Zecc Architecten, the Black Pearl house takes part of a program of the congregation Rotterdam who wanted to revitalize disadvantaged neighbourhoods by selling metier houses to private persons.

The Black Pearl - Rotterdam.love how the light washes the rustic rendered wall

Newly positioned windows reveal the overhauled interior of a Rotterdam townhouse…

stairs, and nothing but

Newly positioned windows reveal the overhauled interior of a Rotterdam townhouse that was formerly an abandoned apartment block.

Newly positioned windows reveal the overhauled interior of a Rotterdam townhouse that was formerly an abandoned apartment block.
Cancel
More information
Time to wake up.
Find this Pin and more on Interior by Kasia Schulz.
What others are saying

Natural light through big attic windows

A modern idea to getting light into a loft space.

This photo is relevant because it speaks about the remodeling of old spaces —or gentrification. In this case an attic is carefully redone and designers take care of every corner making what once was the space for servants an upscale dwelling.

Living room with huge angled window

Time to wake up.

Time to wake up.
Cancel
More information
The clients had outgrown their 1920’s house on a large lot on Montreal’s south shore. They wanted a contemporary extension that would harmonize with their existing house and highlight and expose the structural brick. The existing house and the extension were separated by a glazed...
Find this Pin and more on R O O M by P I G W E R L E E.
What others are saying

Love the arches and angles of this room with the big windows and long accent lighting. // Home, Dwell, Design Dulwich Residence,© Adrien Williams Arch Daily

The Dulwich Residence is a modern House in Montreal re-imagined by NatureHumaine with more space and personality. Get inspired by its gorgeous details.

Plywood for my vaulted ceiling? Dulwich Residence by naturehumaine

Built by NatureHumaine in Saint-Lambert, Canada with date Images by Adrien Williams . The clients had outgrown their house on a large lot on Montreal’s south shore. They wanted a contemporary exte.

The clients had outgrown their 1920’s house on a large lot on Montreal’s south shore. They wanted a contemporary extension that would harmonize with their existing house and highlight and expose the structural brick. The existing house and the extension were separated by a glazed...

The clients had outgrown their 1920’s house on a large lot on Montreal’s south shore. They wanted a contemporary extension that would harmonize with their existing house and highlight and expose the structural brick. The existing house and the extension were separated by a glazed...

People also love these ideas

M + N Arquitectos 3 Residence and Artists Studio Connected by a Glass Bridge

The Mexican studio M + N Arquitectos bring the two building into one roof separated by a glass bridge to reach to another room.

Casa+en++Luxemburgo+diseñada+por+Metaform1.jpg (690×1034)

Modern Stairs // glass hallway and wood stairs // 2 Row Houses In Goeblange / Metaform Architects

Picture House by Barilari Architetti, Ripatransone, Italy

Image 16 of 47 from gallery of Picture House / Barilari Architteti. Photograph by Fabio Barilari

House Riihi by OOPEAA

Minimal Design Blog

This unassuming family home in Finland is designed by OOPEAA, or Office for Peripheral Architecture. OOPEAA strives for an architecture that finds i.

Industrial White

Home design, Open Floor Plan Narrow House Living Room Dining Room Kitchen Black Ceiling Loft Second Floor Two Story: Cool minimalist house d.

concrete-tower-house-with-see-through-floors-4-living-area.jpg

Concrete Tower House With See-Through Floors

Vertical Glass House / Atelier FCJZ “ From the architect. Vertical Glass House was designed by Yung Ho Chang as an entry to the annual Shinkenchiku Residential Design Competition organized by the.

Olafur Eliasson_ _Favourite of Isabella Gabriel Niang, www.gabriel-niang.com,

olafur_eliasson_exhibition- what we expect as a light source into a new space is in fact the ending

Amazing Modern space. Wood with glass window view concrete staircase. Great kitchen lighting and stainless steel range hood.

Image 5 of 10 from gallery of Balcony House / Ryo Matsui Architects Inc. Courtesy of Ryo Matsui Architects Inc

The Daniel Libeskind-designed house: Art & Design: Wmagazine.com

The Daniel Libeskind-designed house

“ Inspired by the design of the Jewish Museum in Berlin, completed in 1998 by architect Daniel Libeskind, the House’ in Connecticut ” vía designismymuse:

Pinterest
Search
Explore more ideas with a Pinterest account

Access our best ideas with a free account

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.