Explore Urban Design, Home Design, and more!

architags:  Amano Design Office. Dear Jingumae Project. Shibuya....

Built by amano design office in Shibuya, Japan with date Images by Nacasa & Partners Inc. This is a conversion project that totally renovated a old office building, located on a back street of Omotes.

The Written Garden

idea for a lampvjeranski: The Written Garden in Berlin’s Gardens of the World by Agency xplicit GmbHjoan mitchell Untitled, 1970

Dear Jingumae Builidng | amano design office

Architecture and Interior Design

Dear Jingumae Building in Tokyo / by Amano Design Office

The Dear Jingumae Building displays an impressive renovation design by Architect Yoshihiro Amano, of Amano Design Office.

l'ARCA International

Gallery of Dear Jingumae Building / amano design office - 5

Dear Jingumae Builidng / amano design office

Gallery of Dear Jingumae Building / amano design office - 15

Image 15 of 34 from gallery of Dear Jingumae Building / amano design office. Photograph by Nacasa & Partners Inc.

Resultado de imagen de chapa perforada lacada blanca

The first premise of the Project is the location of the Convention Center and its adjacent program, in order to arrange a great diaphanous hall of

Galeria - Casa em Jalisco / Alfonso Farias Iglesias - 91

Galeria de Casa em Jalisco / Alfonso Farias Iglesias - 10

TGV Train Station Guillemins, Liege, Belgium, by Santiago Calatrava /via schromann, flickr

Gare Liège - TGV Train Station Guillemins, Liege, Belgium, 2009 Santiago Calatrava, architect by isabella

Zhenru Center, Shanghai, China by Kohn Pedersen Fox Associates :: 40 floors, height 330m, proposal

Zhenru Center, Shanghai, China by Kohn Pedersen Fox Associates :: 40 floors, height proposal

Tijolo aparente

Built by Wise Architecture in Seoul, South Korea with date Images by Chin HyoSook. The ABC Building is located around SeonJeong Royal Tomb with history of old Seoul in Gangnam area in Korea. The boast.

AR Studio by Apical Reform The fabric-like steel fins of the self-designed new headquarter demonstrates the studio’s aesthetic and design language.

AR Studio by Apical Reform The fabric-like steel fins of the self-designed new headquarter demonstrates the studio’s aesthetic and design language.

Pinterest
Search