Entrantes

Collection by Patri Suarez

165 
Pins
 • 
27 
Followers
Nick Pitt - Charred Nduja Octopus, Black Garlic, Romesco, Lima Beans, Piquillo P. Michelin Food, Food Plating Techniques, Octopus Recipes, Plate Presentation, Modern Food, Food Decoration, Molecular Gastronomy, Culinary Arts, Restaurant Recipes

creativelolo Shop | Redbubble

creativelolo is an independent artist creating amazing designs for great products such as t-shirts, stickers, posters, and phone cases.

Shrimp with tempura - Clean Eating Snacks Canapes Recipes, Appetizer Recipes, Aioli, Gourmet Food Plating, Food Plating Techniques, Gourmet Recipes, Cooking Recipes, Food Decoration, Fish And Chips

Bombas de patata rellenas de pulpo con alioli de ajo negro

Si quieres un aperitivo para triunfar prepara estas bombas rellenas de pulpo con alioli de ajo negro. Te sorprenderán!

Mackerel, tomato and samphire salad - Nathan Outlaw. perfect dish to serve up as a light main or starter in the summer months. The fish in this salad is paired with tomato and samphire, with a warm mayonnaise which uses reserved tomato stock. Fish Recipes, Seafood Recipes, Gourmet Recipes, Salad Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Fish Dishes, Seafood Dishes, Seafood Salad

Mackerel Salad Recipe With Tomato & Samphire - Great British Chefs

Nathan Outlaw shares his tremendous mackerel salad recipe which is served with samphire and tomatoes. This mackerel salad recipe is perfect for an alfresco meal

Bomb potato with octopus and sea spaghetti Tapas Menu, Spaghetti, Spanish Dishes, International Recipes, Food Design, Appetizer Recipes, Love Food, Food Porn, Food And Drink

Bombas de patata con pulpo sobre espagueti de mar

Una receta muy original para presentar un pulpo con patata. Bolas de patata rellenas de pulpo a la gallega sobre espageti de mar, unas algas deliciosas.

  Food Plating, Plating Ideas, Sous Vide, Tapas, Plates, Meat, Chicken, Gastronomia, Christmas Snacks

Madrid Fusión Reale Seguros 2020. Entradas, programa y agenda

Toda la información sobre Madrid Fusión, sus cocineros y restaurantes estrella. El certamen internacional de Gastronomía más importante del mundo se celebrará

  Fish Stew, Avocado Toast, Eggs, Breakfast, Dinner, Friends, Food, Gourmet, Food Plating

Bacalao con sofrito chachi

Una receta de Martín Berasategui para hacer un plato principal a base de bacalao y acompañado con un sofrito para chuparse los dedos Tiempo de preparación: 35 minutos Ing

Fava beans with Clams and Bacalao / Fabes con almejas y bacalao -- Bavette My Recipes, Italian Recipes, Chefs, Fava Beans, Molecular Gastronomy, Fish And Seafood, Food Design, Food Presentation, Food Styling

Fabes con almejas y bacalao

La gastronomía asturiana es tan variada como deliciosa y aunque para mucha gente la fabada es la punta de lanza del enorme recetario asturiano, los fogones astures cuentan con otras delicias dignas de mención y de exquisito paladar para los amantes de la buena comida. Uno de los platos que forman parte de la gastronomía asturiana son les fabes con almejas , donde se juntan el mar y la tierra, convirtiendo a este plato en una deliciosa armonía de sabores. Las fabes están consideradas todo un…

  Party Finger Foods, Appetizers For Party, Food And Drink, Christmas Snacks, Aioli, Dinners, Meals, Calamari, Thermomix

Croquetas de calamar en su tinta

Receta de croquetas de calamar en su tinta. Las podemos acompañar con un poquito de salsa alioli casera.