efecto terciopelo

Collection by Monica Hernandez

23 
Pins
 • 
6 
Followers
Monica Hernandez
Cake by . Sweet Pastries, Baking And Pastry, No Cook Desserts, Photo Instagram, Instagram Cake, Chocolate Box, Culinary Arts, Cake Art, Cake Cookies

Дыхание осени / Autumn breath

Осень не перестает меня удивлять своими красками. Только природа могла создать такую красоту. Так захотелось поймать это дыхание осени. Торт собрал в себе са...

42 Trendy Ideas For Cake Wedding Purple Desserts Beautiful Desserts, Beautiful Cakes, Amazing Cakes, Purple Desserts, Fancy Desserts, Wedding Desserts, Cupcakes, Cupcake Cakes, Sweet Recipes

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

  Cake Art, Art Cakes, Blog, Angela, Youtube, Naked, Eyes, Gourmet, Fondant Cakes

Торт "Синий вельвет" / The cake "Blue velvet"

Я представляю вам мое новое произведение. Поразительный, провокационный, загадочный торт "Синий вельвет". Он подарит вам новые ощущения, о которых вы не знал...

a3a5ac93c4e9e254f4b8daefb6ca8d75 Beautiful Desserts, Gorgeous Cakes, Amazing Cakes, Mirror Glaze Cake, Pudding Cake, Brownie Cake, Mousse Cake, Velvet Cake, Edible Art

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

  Chocolate Caramels, Coffee Maker, Velvet, Sweets, Stuffed Peppers, Chocolates, Angela, Black, Mirror Cakes

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

TORTAFLEX VAGUE CAKE MOLD-Use to create eye-catching desserts, such as mousse cakes, baked cakes, frozen ice cream cakes and gelatin desserts. Mousse Cake, Velvet Cake, Cake Mold, Cream Cake, No Bake Cake, Amazing Cakes, Flask, Desserts, Angela

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

9154111e69bc9f60898f63924bdf5207 Barbeque Sauce, Barbecue Grill, Outdoor Cooking Area, Blue Desserts, Safety Tips, Balanced Diet, Mini Cupcakes, Food, Angela

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

this beautiful caviar-esque cake creation by Beautiful Desserts, Beautiful Cakes, Amazing Cakes, Cupcakes, Cupcake Cakes, Mousse Cake, Pretty Cakes, Creative Cakes, Mini Cakes

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

 Star Trek Live long and prosper! Beaux Desserts, Fancy Desserts, Fancy Cakes, Modern Cakes, Unique Cakes, Creative Cakes, Beautiful Desserts, Beautiful Cakes, Amazing Cakes

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

TORTAFLEX VAGUE CAKE MOLD-Use to create eye-catching desserts, such as mousse cakes, baked cakes, frozen ice cream cakes and gelatin desserts. Cream Cake, Ice Cream, Mousse Cake, Cake Mold, No Bake Cake, Icing, Desserts, Angela, Food

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

  Plastic Cutting Board, Angela, Ideas, Velvet, Modern, Tarts, Thoughts

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

 I believe the fabric appearance is done by spraying an iced and frozen cake with colored white chocolate that is sprayed on warm with a chocolate spray gun. Crazy Cakes, Fancy Cakes, Cute Cakes, Pretty Cakes, Mini Cakes, Yummy Cakes, Cupcake Cakes, Beautiful Desserts, Beautiful Cakes

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

  Tableware, Angela, Ideas, Sweet Treats, Velvet, Finger Foods, Hacks, Tarts, Modern

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

TORTAFLEX VAGUE CAKE MOLD-Use to create eye-catching desserts, such as mousse cakes, baked cakes, frozen ice cream cakes and gelatin desserts. Mousse Cake, Cake Mold, Cream Cake, No Bake Cake, Desserts, Angela, Cakes, Accessories, Ideas

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

  Blueberry, Sweets, Fruit, Food, Angela, Magic, Ideas, Pastries, Sweet Treats

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

Well would you just look at this. Al Garnsworthy, Somerset Chocolatier, does his worst with a blowtorch and a slab of chocolate Coffee Maker, Kitchen Appliances, Chocolate, Angela, Somerset, Spring 2014, Ideas, Finger Foods, Sweet Treats

PASTELERÍA MODERNA: ACABADO TERCIOPELO | LUZ ANGELA

Hoy vamos a descubrir el ingrediente secreto que se esconde detrás de ese peculiar efecto gamuza o terciopelo tan peculiar y especial de la repostería moderna, y con el he decidido abrir esta sección

Pinterest