PISSARRA DIGITAL, DE TOT

Matemàtiques - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

Primera activitat de la sèrie “Lletra a lletra” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. Amb aquest joc, podran practicar i memoritzar la situació de les lletres en el teclat.  Es tracta d’una activitat pensada per treballar de forma individual, encara que la primera part es pot introduir amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe.  Els nens i nenes podran triar entre les opcions:

Primera activitat de la sèrie “Lletra a lletra” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. Amb aquest joc, podran practicar i memoritzar la situació de les lletres en el teclat. Es tracta d’una activitat pensada per treballar de forma individual, encara que la primera part es pot introduir amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe. Els nens i nenes podran triar entre les opcions:

Actividades para Educación Infantil: Manejando el ratón con muchos juegos

Actividades para Educación Infantil: Manejando el ratón con muchos juegos

P5 - RECURSOS PER EDUCACIÓ INFANTIL. Ordinador i PDI

Pissarra Digital - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

Matemàtiques EI

Matemàtiques EI

Joc de memòria de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció i la memòria.  Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Joc de memòria de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció i la memòria. Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Activitat de sopa de lletres de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçada a l’alumnat de Cicle Inicial i Mitjà, amb la que els nostres alumnes podran ampliar el vocabulari, sobre diferents temes.  Les imatges donen pistes per a la seva resolució, però atenció les paraules poden estar situades en totes les direccions.

Activitat de sopa de lletres de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçada a l’alumnat de Cicle Inicial i Mitjà, amb la que els nostres alumnes podran ampliar el vocabulari, sobre diferents temes. Les imatges donen pistes per a la seva resolució, però atenció les paraules poden estar situades en totes les direccions.

Programa per treballar conceptes matemàtics a l'Educació Infantil.

Programa per treballar conceptes matemàtics a l'Educació Infantil.

Pinterest
Search