Baked Figs with Goat Cheese

Easy Baked Figs with Goat Cheese, walnuts, honey and sage recipe. These baked figs make for an elegant savory appetizer your guests will love! Blue cheese instead!

Parmesan, Oregano and Pine Nut Melts 2 cups Parmesan, finely grated 1 tbsp flour tsp oregano 1 heaped tbsp pine nuts

Montadito de Aguacate & Salmón

Canelon de morcilla y patata con emulsión de piquillos

Gruyere Mushroom & Caramelized Onion Bites with sautéed crimini mushrooms, balsamic caramelized onions, and applewood smoked gruyere cheese. Topping can be made ahead of time.

Bacon wrapped grilled peaches with balsamic glaze. Salty bacon amps up the sweetness of local peaches at their peak freshness and the thick balsamic drizzle gives another touch of tart and sweet

Bocadito de queso de cabra, higos secos y nueces

Este aperitivo no puede ser más sencillo, pero no deja de ser una manera diferente de presentar los boquerones, de un modo un poco más...

“Gelatinas de Vermut con Alma de Caviar”.Ingredientes ( para 24 gelatinas):– 250 ml. de Agua de Mar Purificada. ( de venta en grandes superficies).– 200 ml. de Vermut blanco.– 2 gr. de Agar-Agar.– 4 Cucharadas de Agua.– 48 Berberechos en Conserva ( bien escurridos y secos).– Ralladura de piel de Lima.– Alma de Caviar Riofrío.– …

Bolitas de pulpo a la gallega

Pinterest
Search