More ideas from Mariola
bizcocho de limon con sabor antiguo

LEMON CAKE Ingredients 4 eggs 165 g butter 180 g white sugar 180 g brown sugar 165 ml milk 90 ml lemon juice 295 g cake flour (with yeast) zest of two lemons 1 teaspoon lemon paste Preheat oven to Mix, bake on for 35 mins.

Jiro Yonezawa bamboo sculpture

browngrotta arts Basketry and Fiber Sculpture Artist List

Fibre Sculptures - contemporary basketry - Home

contemporary basket woven with gathered plant materiel

Estas milhojas de berenjena se hacen en pocos minutos y resultan un plato vistoso y ligero al estar hecha la verdura a la plancha. Si lo prefieres puedes freír las berenjenas pero ya sabes que es una verdura que absorbe mucho aceite en la fritura.

Estas milhojas de berenjena se hacen en pocos minutos y resultan un plato vistoso y ligero al estar hecha la verdura a la plancha. Si lo prefieres puedes freír las berenjenas pero ya sabes que es una verdura que absorbe mucho aceite en la fritura.