Kaiseki-The House

Kaiseki-The House by CCL Architects & Planners / Zhongzheng Road, Yonghe District, New Taipei City, Taiwan

The Beyond the Screen project by OBBA (Office for Beyond Boundaries Architecture) is located on a corner plot in the Naebalsan-dong neighbourhood of Seoul.

Beyond the Screen apartment block with brickwork screen by OBBA

HMA Architects & Designers - Pavilion 4

Gallery of Pavilion 4 / HMA Architects & Designers - 13

HMA Architects & Designers - Pavilion design, manufacture and implement interior acoustic solutions completely according to your demand and needs design acoustic interior boards

Pixel House by Mass Studies and Slade Architecture

Pixel House / Mass Studies and Slade Architecture

Natural House G. House / Atelier d’Architecture Pixel House / Mass Studies and Slade Architecture Architecture

QUe buenas persianas de madera Utsav House / Studio Mumbai

Utsav House / Studio Mumbai

Geometry-so laurie baker style

Corner decoration in bricks - photo by Maximiliano Brina, via camaraviajera .link is incomplete.

Overlapping bricks give a perforated facade to this mountainside building.

Bricks give a perforated facade to mountain building by Li Xiaodong

Criss-crossing bricks give a perforated facade to mountainside building by Li Xiaodong (Dezeen)

Pavilion 4 resulting from a creative renovation of old factories in Shanghai, China by HMA Architects & Designers

Gallery of Pavilion 4 / HMA Architects & Designers - 4

Image 4 of 29 from gallery of Pavilion 4 / HMA Architects & Designers. Photograph by Lvfeng photography Studio

Villa P,© Parham Taghioff

Gallery of Villa Residential Apartment / Arsh [4D] Studio - 6

Image 1 of 30 from gallery of Villa Residential Apartment / Arsh Studio. Photograph by Parham Taghioff

This apartment block in Seoul by South Korean designers OBBA has a semi-outdoor stairwell screened behind a section of open brickwork in the centre

Beyond the Screen apartment block with brickwork screen by OBBA

Beyond the Screen Apartment | Seoul, South Korea | OBBA

Beyond the Screen apartment block with brickwork screen by OBBA

Cornerstone Restaurant / STUDIO RAMOPRIMO

Cornerstone Restaurant / STUDIO RAMOPRIMO

brick detail

Cornerstone Restaurant / STUDIO RAMOPRIMO

Built by STUDIO RAMOPRIMO in Beijing, China with date Images by Studio Ramoprimo. The restaurant is located on the south-west corner of a office tower in Beijing CBD district. Design started in 2010 .

Overlapping bricks give a perforated facade to this mountainside building.

Bricks give a perforated facade to mountain building by Li Xiaodong

Overlapping bricks give a perforated facade to mountainside building by Li Xiaodong

Pinterest
Search