Gastronomía

Collection by Manuel Gago

11 
Pins
 • 
341 
Followers
Manuel Gago
Momo 2009, un viño interesante (e económico) da Ribeira do Douro Bottle, Gastronomia, Wine, Flask

Momo 2009, un viño interesante (e económico) da Ribeira do Douro – Capítulo 0

Non sei se neste caso concreto débese á crise económica, pero o certo é que nos últimos meses están a aparecer viños da Ribeira do Douro, con barricas de seis a doce meses, de moita calidade a un prezo modesto.…

Mar viva, en Corcubión Sweet, Gastronomia, Nail, Food, Candy

Mar viva, unha experiencia gastronómica distinta en Corcubión

Como dicía hai pouco en referencia ao Loxe Mareiro ou A Tixola, o litoral occidental de Galicia estase a convertir nun curioso polo de innovación gastronómica centrado na sinxeleza, na transparencia do produto e da innovación e na procura dun…

Cocido épico en Casa Guillermo (A Fonsagrada) Coco, Table Settings, Gastronomia, Place Settings
GastronomiaPlace Settings

Cocido épico en Casa Guillermo (A Fonsagrada) – Capítulo 0

Despois de numerosas experiencias, queda confirmado: para cocidos, os da Fonsagrada

A Horta do Obradoiro: cociña con fondo e ideas frescas para un novo polo gastronómico Arch, Polo, Outdoor Structures, House Styles, Garden, Ideas, Home Decor, Gastronomia, Vegetable Garden

A Horta do Obradoiro: cociña con fondo e ideas frescas para un novo polo gastronómico

Tres novos cociñeiros abren aos pés da Catedral de Santiago unha proposta de cociña de sabor e produto, que se construirá conforme eles mesmos evolucionen. Xusto enfronte da mítica Casa Marcelo, e no local do restaurante Huertas,referencia de certa gastronomía…

Hoxe abre de novo Culler de Pau Ethnic Recipes, Food, Gastronomia, Recipes, Restaurants, Eten, Meals, Diet

Hoxe abre de novo Culler de Pau – Capítulo 0

Fotos: Sole Felloza Pois hoxe, xoves 12 de marzo de 2015, abre de novo un dos restaurantes de referencia para a gastronomía contemporánea en Galicia: Culler de Pau. Logo dun complicado proceso administrativo e das reformas acometidas no local, esta…

Platos rotos: máis dunha década de textos gastronómicos, agora en ebook Movies, Movie Posters, Gastronomia, Texts, Film Poster, Films, Popcorn Posters, Film Books, Movie
Movie PostersGastronomiaMovie

Platos rotos: máis dunha década de textos gastronómicos, agora en ebook – Capítulo 0

Con moito gusto quero presentarvos este meu novo proxecto. É un libro electrónico distribuído a través do programa Kindle de Amazon chamado Platos rotos. Textos gastronómicos (2003-2015). Aquí tedes o resume que podedes atopar en Amazon: El periodista Manuel Gago…

Vánagandr, unha nova xenebra galega London Gin, Gin Brands, Gin And Tonic, Whiskey Bottle, Liquor, Ruin, Spirituality, Alcohol, Clock

Vánagandr, unha nova xenebra galega

Defínese como unha "xenebra 100% galega", e realízase en Cambre. A primeira vista, o que nos chama a atención antes de nada é a espectacular etiqueta realizada por David Pintor, na que se retrata un episodio da mitoloxía nórdica, no…

Restaurante Seiruga, en Malpica: cando o arroz é puro sabor Gastronomia, Restaurants
Gastronomia

Restaurante Seiruga, en Malpica: cando o arroz é puro sabor – Capítulo 0

Non é doado para min atopar na Costa da Morte referencias recomendables, especialmente cando saímos dese miragre chamado Caldebarcos e algunhas outras referencias illadas ao longo da costa, que son como illas benaventuradas nun océano gastronómo demasiado azaroso e complicado.…

Ponte da Boga Expresión Barroca 2013: a versatilidade da Ribeira Sacra Cabo, Baroque
Cabo

Ponte da Boga Expresión Barroca 2013: a versatilidade da Ribeira Sacra

Sen dúbida a adega Ponte da Boga está a desenvolver unha personalidade propia na Ribeira Sacra. O respaldo da súa incorporación á cervexeira Hijos de Rivera axuda a que a adega poida levar a cabo ás veces proxectos singulares que…

Iván Domínguez: un guerreiro do produto e o sabor Dandelion, Table Decorations, Flowers, Plants, Furniture, Home Decor, Gastronomia, Productivity, Decoration Home
DandelionTable DecorationsFlowersGastronomiaProductivity

Unha ollada á gastronomía conventual de Galicia Samos, Muffin, Breakfast, Food, Gastronomia, Nail, Morning Coffee, Eten, Cupcakes

Unha ollada á gastronomía conventual de Galicia – Capítulo 0

Estes días pasados presentouse no mosteiro de Samos o libro "Gastronomía Conventual en Galicia", coordinado por Miguel Vila, e coa participación do historiador Xavier Castro e as fotografías de Sole Felloza. O libro foi editado pola Axencia de Turismo de…