Llibre, Panes con oficio, Joaquín Llarás  El pa de qualitat, amb la seva massa mare i els seus reposos, és el veritable protagonista d’aquesta obra. El seu objectiu és entendre les característiques particulars que cal tenir en compte en la selecció de farines, ferments, pastat, format i en la cocció de pa, així com detallar amb claredat l’elaboració d’un gran nombre d’especialitats.

Llibres de cuina

Llibre, Panes con oficio, Joaquín Llarás El pa de qualitat, amb la seva massa mare i els seus reposos, és el veritable protagonista d’aquesta obra. El seu objectiu és entendre les característiques particulars que cal tenir en compte en la selecció de farines, ferments, pastat, format i en la cocció de pa, així com detallar amb claredat l’elaboració d’un gran nombre d’especialitats.

La cuina de la carxofa de Benicarló: El llibre es divideix en tres etapes: els entrats, els plats i les postres. En el primer cas, les carxofes es presenten en amanida quatre estacions, en milfulls, acompanyats de llonguets, polp o calamarsons.  €20,7

La cuina de la carxofa de Benicarló: El llibre es divideix en tres etapes: els entrats, els plats i les postres. En el primer cas, les carxofes es presenten en amanida quatre estacions, en milfulls, acompanyats de llonguets, polp o calamarsons. €20,7

Llibre “Chocolate”, de Ramon Morató  El sector professional necessitava un llibre que afronta amb serietat i profunditat l’estudi de la xocolata, des de totes les vessants i aplicacions. L’autor ha volgut que en aquest immens volum el resultat de les seves investigacions i en general tots els aspectes tecnològics tinguessin tant pes com les nombroses receptes que s’inclouen amb tot luxe de detalls. La perfecta complementarietat de la teoria i la pràctica és la gran aportació d’aquest llibre.

Llibre “Chocolate”, Ramon Morató

Llibre “Obsession”, Oriol Balaguer  Obsession és l’expressió d’un creador en la seva màxima plenitud professional. Oriol Balaguer signa una obra de gran bellesa que apropa la pastisseria a la cúspide de l’art gastronòmic.

Llibre “obsession”, d’Oriol Balaguer

Llibre “CDM. CHEF DEL MAR”, de Ángel León. Cuiner, alquimista i ‘mag’, Ángel León publica ‘CDM. Chef Del Mar ‘, gairebé 300 pàgines d’història real, passió i receptes. Un recorregut per la vida i obra del nen que navega i s’enamora de l’oceà fins l’Àngel que cuina el mar des del seu ‘port’, Aponiente.

Llibre “CDM. CHEF DEL MAR”, de Ángel León. Cuiner, alquimista i ‘mag’, Ángel León publica ‘CDM. Chef Del Mar ‘, gairebé 300 pàgines d’història real, passió i receptes. Un recorregut per la vida i obra del nen que navega i s’enamora de l’oceà fins l’Àngel que cuina el mar des del seu ‘port’, Aponiente.

Dulcypas “r”: Totes les receptes de l’any publicades a Dulcypas és una cosa àmpliament valorat pels nostres lectors. Prop de 500 elaboracions diferents.  Més de 75 autors, els millors professionals de tot el món.  10 famílies de productes per classificar totes les receptes (bescuits, cremes, mousses, pralinés, setinats …). 100 masses de bescuits, galetes, cruixents i pastes de folrar.  24 cremes sense ou.  25 melmelades i compotes.  13 glacejats de cacau i xocolata negra.

Llibres de cuina

Dulcypas “r”: Totes les receptes de l’any publicades a Dulcypas és una cosa àmpliament valorat pels nostres lectors. Prop de 500 elaboracions diferents. Més de 75 autors, els millors professionals de tot el món. 10 famílies de productes per classificar totes les receptes (bescuits, cremes, mousses, pralinés, setinats …). 100 masses de bescuits, galetes, cruixents i pastes de folrar. 24 cremes sense ou. 25 melmelades i compotes. 13 glacejats de cacau i xocolata negra.

Llibre de l’editorial Onada Edicions.  Antoni Alberich i Jordi Espiell s’endinsen en un camí cap a la recuperació de la cultura gastronòmica de Benicarló i, per extensió, de tota la comarca del Baix Maestrat.

Llibres de cuina

Llibre de l’editorial Onada Edicions. Antoni Alberich i Jordi Espiell s’endinsen en un camí cap a la recuperació de la cultura gastronòmica de Benicarló i, per extensió, de tota la comarca del Baix Maestrat.

Llibre que literalment acaba de sortir del forn. De l'editorial Onada Edicions.  Fet amb col·laboració amb la Fundació Alícia, és un llibre on hi trobareu receptes d'entrants, peixos, carns, postres, begudes i les bases de clementina.

Llibre La clementina d’Alcanar a la cuina

Llibre: Els dolços i els salats als forns de Vinaròs  Llibre de l’editorial Onada Edicions.  Tots els vinarossencs han menjat, alguna vegada, un tall de cóc de tonyina, un mico o un pastisset de Santa Caterina.

Llibres de cuina

Llibre: Els dolços i els salats als forns de Vinaròs Llibre de l’editorial Onada Edicions. Tots els vinarossencs han menjat, alguna vegada, un tall de cóc de tonyina, un mico o un pastisset de Santa Caterina.


Más ideas
Pinterest
Buscar