MACBA store Laie

216 Pins
 1y
Collection by
Nou fulard de Keith Haring al MACBA
🤗 Novetat! Ens acaba d’arribar el nou fulard amb la reproducció d’un fragment del mural de Keith Haring al MACBA: Todos juntos podemos parar el SIDA. 🤗 Novedad! Nos acaba de llegar el nuevo fular con la reproducción de un fragmento del mural de Keith Haring en el MACBA: Todos juntos podemos parar el SIDA. 🤗 New arrival! A new scarf has just arrived with the reproduction of a fragment of Keith Haring's mural at the MACBA: Todos juntos podemos parar el SIDA.
Nova Col·lecció MACBA!
😉 Has visitat ja la nova presentació de la col·lecció MACBA? Un recorregut inèdit, a cura d’Elvira Dyangani Ose, en què les obres dialoguen entre si fora de les convencions museístiques. Una excel·lent ocasió per a mirar-les i entendre-les sense condicions. 😇 I no oblidis passar per MACBA store Laie i completar la visita amb la nostra selecció bibliogràfica!
Oferta de llibres d'art a Barcelona
A partir del dia 21 de setembre tornen els MACBABOOKS! Jaume Plensa?, Carol Rama?, Xavier Miserachs? Vine a MACBA store Laie i descobreix quins catàlegs i quines publicacions hem triat enguany. Una ocasió perfecta per tornar a visitar les exposicions del MACBA i emportar-te algun dels catàlegs de les exposicions més importants a un preu exclusiu. Del 21 al 26 de setembre t’oferim una acurada selecció de títols a 6 €.
a book sitting on top of a black table next to a green and white wall
Camille Walala: Taking Joy Seriously
Even if you're unfamiliar with Camille's, the visceral impact of her work will be immediately apparent. By playing with bold colours and shapes, she can generate a powerful and heartening visual energy. And by positioning her art in urban spaces, Camille is able to use the human-made landscape as a vessel for disseminating positivity.
an art gallery with several pieces of artwork on display in it's center space
Teresa Lanceta al MACBA
El MACBA presenta la primera gran retrospectiva dedicada a Teresa Lanceta, una artista que tria l’acte de teixir com a impuls per a explorar la ruptura, l’error o l’inesperat i integrar-los en la narrativa de l’obra. Teixir, de fet, és una tècnica mes internacional que la pintura perquè abasta més llocs, èpoques i cultures.
Joyería contemporánea de Barcelona Cards, Holder, Card Holder, Place Card Holders
Joyería contemporánea en MACBA store Laie
En MACBA store Laie nos encanta trabajar con talleres locales que nos permiten certificar la calidad de las piezas que ponemos a la venta en la tienda librería. Es el caso de Sew a Song, estudio de diseño de Barcelona que nos gusta mucho por la elegante simplicidad de sus propuestas. Una apuesta por lo simple que tiene el mérito de encajar en los más diversos estilos.
Decoración para el hogar en Barcelona Mugs, Cafe
Regalos para el hogar en MACBA store Laie, Barcelona
En MACBA store Laie encontrarás una selección de regalos de decoración o menaje del hogar sorprendentes, de talleres locales o de estudios de diseño internacionales. Líneas contemporáneas que combinan con los más diversos estilos de decoración.
Joyas en MACBA store Laie, Barcelona
Joyería en Navidad en MACBA store Laie, Barcelona
En MACBA store Laie encontrarás una selección de estudios de diseño y talleres locales de alta calidad. Como las premiadas propuestas geométricas de de las joyas de Marc Monzó
Els millors regals de Reis a MACBA store Laie, Barcelona Cubism, Barcelona, Noel, Oliver Jeffers, Orient, Puzzles, Cover
Regals de Nadal a MACBA store Laie, Barcelona
A MACBA store Laie trobaràs la millor selecció de llibres i joguines per a potenciar la creativitat de les nenes i dels nens. Àlbum il·lustrat, papereria, puzzles, joguines i jocs: el PAre Noel i els Reis d'Orient ho tenen molt fàcil per encertar-la!
Instal·lació de Rasmus Nilausen al MACBA, Barcelona
Rasmus Nilausen al MACBA
Instal·lacció de Rasmus Nilausen a l'exposició Apunts per a un incendi dels ulls al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
Obres de Laia Estruch i Marria Pratts al MACBA, Barcelona Home, Home Décor, Décor, Decor, Home Decor, Valance, Valance Curtains
Apunts per a un incendi dels ulls, exposició al MACBA, Barcelona
Apunts per a un incendi dels ulls és la primera exposició de Panorama, un projecte transdisciplinar de llarg abast que explora estètiques i pràctiques artístiques a Barcelona i rodalia. Comissariada per Hiuwai Chu i Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Lluna), l'exposició ha escollit com a títol un vers de Gabriel Ventura; una potent metàfora que qüestiona el domini tirànic de la visió i convida a explorar noves maneres de navegar el món, de recordar i de produir coneixement.
Obra d'Antoni Hervès inclosa a l'exposició Apunts per a un incendi dels ulls, al MACBA 4th Of July, Fotografia, 4th Of July Wreath
Apunts per a un incendi dels ulls al MACBA
Primera mostra d’un projecte de llarg abast: Panorama. Es pot veure fins al 27 de febrer de 2022. Pintura, escultura, treball amb paper, videoinstal·lació, performance, fotografia i tèxtil: l’exposició aplega 17 obres d’artistes que han teixit una teranyina de complicitats a mesura que es definia i avançava el projecte. Les obres, per tant, són inèdites o és el primer cop que es poden veure a Barcelona. A la fotografia, l'obra d'Antoni Hervès
Merchandasing del MACBA a MACBA store Laie, Barcelona Tops, Fashion, Complex, Moda, Mens Graphic, Complements, Jersey, Hi
Marxandatge del MACBA
MACBA store Laie és l`única botiga on trobaràs marxandatge oficial del MACBA. Complements de moda i de la llar, jocs o papereria inspirats en les col·leccions i exposicions temporals del museu, i també en el complex arquitectònic tan singular que l'allotja, incloent-hi l'emblemàtic edifici Meier Complementos de moda y del hogar, juegos o papelería inspirados en las colecciones y exposiciones temporales del museo, y también en el complejo arquitectónico tan singular que lo aloja.
Llibres, jocs i joguines per a potenciar la creativitat infantil a la llibreria del MACBA, Barcelona Museums, Museum, Artist, Locals, Articles, Art World
Llibre infantil per desenvolupar la creativitat a MACBA store Laie, Barcelona
La llibreria botiga del MACBA ofereix una selecció molt acurada de llibres, jocs i altres articles culturals pensats per a potenciar la creativitat artística de nenes i nens. Llibres i articles culturals de tot el món dialoguen amb les millors iniciatives locals. És molt fàcil trobar-hi el regal perfecte!
A la botiga del MACBA trobaràs un selecció d'articles culturals, perfectes per a regals originals.
Disseny: complements de moda i per a la llar a MACBA store Laie, Barcelona
A la botiga del MACBA pots trobar una selecció d'articles culturals exclusius inspirats per les col·leccions i exposicions temporals del Museu. El disseny local dialoga amb tallers de disseny intrernacionals a partir de premisses com la qualitat, la sostenibilitat i el risc estètic.