Laie Museu Nacional d'Art de Catalunya, Barcelona

3 Pins
 1y
Collection by
Exposició sobre Felium Elias al Museu Nacional Barcelona, Art, Painting & Drawing, People, European Art, Fine Art, Art Gallery, Exhibition, Artist
Feliu Elias al Museu Nacional d'Art de Catalunya
Museu Nacional d'Art de Catalunya, del 30 de novembre de 2022 al 19 de març de 2023. Feliu Elias. La realitat com a obsessió és la nova exposició del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Elias és un dels artistes insígnia de la col·lecció d'Art Modern del museu i a través de la seva obra s'explora una personalitat controvertida i dogmàtica, així com curiositats de l'art europeu d'entreguerres.
Selecció de marxandatge i llibres sobre Antoni Gaudí amb motiu de l'exposició al Museu Nacional d'Art de Catalunya Antoni Gaudi, Home, Home Décor, Décor, Storage Ideas, Gaudi, Articles, Decor
Antoni Gaudí a Laie Museu Nacional
La inauració de Gaudí: foc i cendres ha significat la reconceptualització de bona part de la botiga llibreria perquè qualsevol persona pugui aprofundir en l'experiència de la visita. Una acurada oferta bibliogràfica i una àmplia selecció d'articles culturals (de la rèplica exacta de mobiliari gaudinià a col·leccions que s'inspiren en la seva obra). Possibles gràcies a l'experiència de Laie en la gestió de les botigues de museus i monuments on Gaudí i el modernisme són els protagonistes.
Gaudí a Barcelona, exposició al Museu Nacional d'Art de Catalunya Travel, Landmarks, Building, Big
Gaudí al Museu Nacional d'Art de Catalunya
La visió de l’obra Gaudí ha estat condicionada per uns tòpics que n’entorpeixen la plena comprensió. L’exposició comissariada per Juan José Lahuerta desplega una revisió crítica de la seva obra i de la seva recepció per a obtenir una visió més exacta de la complexa, contradictòria i fecunda relació de Gaudí amb la seva època. L’exposició compta amb més de 650 elements, procedents de col·leccions particulars, museus o arxius, incloent-hi peces del fons del Museu Nacional.