Laie CCCB

Llibreria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
·
227 Pins
 48w
Collection by
El marqués de Sade en el CCCB
El Marqués de Sade puso las más refinadas técnicas intelectuales que había dado la ilustración al servicio de unos textos escandalosos que sufrieron censura y destrucción. Sade, de hecho, vivió buena parte de su vida entre prisiones, manicomios y huyendo de condenas a muerte. Su obra tuvo que esperar al siglo XX para encontrar lecturas que reconocieran su valor.
Kitsch, camp, bizarro...
👉 Eloy Fernández-Porta i Max Besora van parlar del mal gust i de la vulgaritat, de qui i des de quin lloc sentencia que una cosa sigui de mal gust o no, de com el kitsch, el bizarro, el camp i altres conceptes marginals són absorbits, desactivats i convertits en mercaderia inofensiva i de com mutes i es reinventen per mantenir el potencial subversiu.
Leer y escribir: un gabinete de maravillas. Conversación entre María Negroni y Enrique Granell
María Negroni y Enrique Granell comparten el gusto por coleccionar objetos raros. De los autómatas a la inspiración gótica, la rareza se da además en las cosas cotidianas. Coleccionar, así, es aguzar la mirada y jugar con el trasvase de sentido entre las cosas y las palabras. Bibelots, diccionarios, souvenirs, muletillas, fetiches… Trazar paralelismos y celebrar las disonancias.
El catàleg de Constel·lacció gràfica ja ha arribat a Laie CCCB
😍 Ja ha arribat el catàleg de Constel·lació gràfica! 👉 Una exposició perdurarà en el record i que també pot perdurar a la teva teva biblioteca per només 20€ 🤗 El catàleg que sabies que volies!
Poesia a Laie CCCB, Barcelona
#enprivat amb Ramon Boixeda i Manel Ollé a Laie CCCB , ja disponible al nostre canal de YouTube 21 de desembre de 2021 A partir d’Un grapat de pedres d’aigua de Manel Ollé (LaBreu 2021) i El cel dins un pou de Ramon Boixeda (LaBreu 2022), els poetes conversen sobre formes, imatges i temes comuns. Un diàleg a partir de formes de fer ben diferents que convida a rellegir els llibres amb una mirada nova.
Dimecres, poesia!
DIMECRES 21 DE DESEMBRE, 20H. A LAIE CCCB Et convidem a un diàleg sobre poesia des de dues poètiques ben diferents. Manel Ollé (Un grapat de pedres d’aigua, 2021) i Ramon Boixeda (El cel dins un pou, 2022) conversaran sobre poesia i llegiran versos dels llibres que ha publicat recentment LaBreu Edicions.
Virginia Woolf y la traducción
Dolors Udina e Itziar Hernández conversan sobre la experiencia de traducir a Virginia Woolf. Traducir es leer desde dentro, captar estilos, matices y estrategias que después hay que trasladar a otra lengua.
“Few actors of her generation are as eclectic, thrilling and fearless as Laura Dern. In this seductive study, Melissa Anderson discusses Dern’s dazzling body of work, focusing on her authorial stamp on Inland Empire – a movie in which her phenomenal performance shatters every scene – and her enduring and revelatory collaborations with director David Lynch. A whirling, digressive journey through time and place, cinema and storytelling.” Empire, Anderson's, Anderson, David Lynch, Melissa Anderson, Laura Dern, Actors, Director, Lynch
Melissa Anderson on David Lynch: Inland Empire
“Few actors of her generation are as eclectic, thrilling and fearless as Laura Dern. In this seductive study, Melissa Anderson discusses Dern’s dazzling body of work, focusing on her authorial stamp on Inland Empire – a movie in which her phenomenal performance shatters every scene – and her enduring and revelatory collaborations with director David Lynch. A whirling, digressive journey through time and place, cinema and storytelling.”
🎶 La revista ¡Mússica! llega en papel. Se nota la sensibilidad gráfica de Gráffica en una propuesta que pone la música en el centro pero en la que pasan muchas más cosas. 👍 Un primer número sin fecha de caducidad donde los artistas toman la palabra: ¡enhorabuena! Art, Books, Musica, Book Cover, Cover, Tuba
Revista ¡Mussica!
🎶 La revista ¡Mússica! llega en papel. Se nota la sensibilidad gráfica de Gráffica en una propuesta que pone la música en el centro pero en la que pasan muchas más cosas. 👍 Un primer número sin fecha de caducidad donde los artistas toman la palabra: ¡enhorabuena!
L’exposició recupera per al gran públic l’extraordinària contribució de Francesc Tosquelles a la psiquiatria moderna. L’estigma i l’aïllament que pesaven sobre els pacients, sovint en condicions insalubres, van donar pas a un canvi de paradigma. Investigar l’arrel social de la malaltia mental implicava transformar tant la institució psiquiàtrica com la relació amb l’entorn.
Francesc Tosquelles al CCCB
L’exposició recupera per al gran públic l’extraordinària contribució de Francesc Tosquelles a la psiquiatria moderna. L’estigma i l’aïllament que pesaven sobre els pacients, sovint en condicions insalubres, van donar pas a un canvi de paradigma. Investigar l’arrel social de la malaltia mental implicava transformar tant la institució psiquiàtrica com la relació amb l’entorn.
New digital trends
Artificial intelligence, cibercrime, metavers, social media... we suggest to disconnect and think about it with a good book
Ja tenim el catàleg de l’exposició La màscara no menteix mai! Hi participen: Servando Rocha, Jordi Costa, Elaine Frantz, Fernando González Viñas, José Lázaro, Joaquín Santiago García, Julia Ramírez-Blanco, Iain Sinclair, Masha Alekhina. Dues edicions: català/anglès i castellà/anglès Mascara, La Mascara
La màscara no menteix mai!
Ja tenim el catàleg de l’exposició La màscara no menteix mai! Hi participen: Servando Rocha, Jordi Costa, Elaine Frantz, Fernando González Viñas, José Lázaro, Joaquín Santiago García, Julia Ramírez-Blanco, Iain Sinclair, Masha Alekhina. Dues edicions: català/anglès i castellà/anglès
Hay elementos de nuestro paisaje sentimental que oscilan entre el ocio y el misterio. Es el caso del columpio, un artilugio antiguo que hoy asociamos sobre todo al juego y a la niñez. En el vaivén entre el espacio público de los parques infantiles y el espacio privado de los jardines aristocráticos, el columpio nos permite trazar un arco inédito a través de los siglos. Una perspectiva a la que nos acercará Javier Moscoso, autor de Historia del columpio (Taurus, 2021). Historia, Wallet
Historia del columpio
Hay elementos de nuestro paisaje sentimental que oscilan entre el ocio y el misterio. Es el caso del columpio, un artilugio antiguo que hoy asociamos sobre todo al juego y a la niñez. En el vaivén entre el espacio público de los parques infantiles y el espacio privado de los jardines aristocráticos, el columpio nos permite trazar un arco inédito a través de los siglos. Una perspectiva a la que nos acercará Javier Moscoso, autor de Historia del columpio (Taurus, 2021).
Pensament crític, ecologia, cinema experimental, urbanisme, literatura, música, il·lustració... Laie CCCB és la llibreria per entendre el món contemporani. Vine i saluda! Home, Home Décor, Décor, Literatura, Cinema, Bookcase, Saluda, Decor
Llibreria especialitzada en el món contemporani
Pensament crític, ecologia, cinema experimental, urbanisme, literatura, música, il·lustració... Laie CCCB és la llibreria per entendre el món contemporani. Vine i saluda!
Grant Snider: I will judge you by your bookshelf Book Lovers, Bookshelves, Libros
I will judge you by your bookshelf
Booklovers love Grant Snider, so we love Grant Snider too!
Máscaras de lucha mexicana en Laie CCCB Mascaras
¿Máscaras de lucha mexicana? ¿En Barcelona?
¡Sí! La exposición La máscara nunca miente en el CCCB es la excusa perfecta para para una Navidad diferente.
Your Bookstore in Barcelona
Your Bookstore in Barcelona
Your Bookstore in Barcelona
Your Bookstore in Barcelona
Bookstore and shop specializing in contemporary culture located at the CCCB, a cultural centre that organizes and produces exhibitions and many events concerning culture and the modern world.
Biocentrisme en plena emergència climàtica
Biocentrisme en plena emergència climàtica
Biocentrisme en plena emergència climàtica
Biocentrisme en plena emergència climàtica
Biocentrisme en plena emergència climàtica
Últims dies per veure l'exposició Ciència Fricció al CCCB. L’exposició Ciència fricció: Vida entre espècies companyes vol donar a conèixer un canvi de mentalitat que a poc a poc s’obre camí i que situa la humanitat en una delicada i complexa xarxa de relacions amb els altres éssers vius. La justificació del domini del planeta donaria pas, doncs, al biocentrisme, a la idea de convivència entre espècies.
World Press Photo en el CCCB, Barcelona
World Press Photo en el CCCB, Barcelona
World Press Photo en el CCCB, Barcelona
World Press Photo en el CCCB, Barcelona
World Press Photo en el CCCB, Barcelona
El mejor fotoperiodismo se da cita en Barcelona gracias a la exposición organizada por Photographic Social Vision y que pude visitarse en el CCCB, Barcelona, hasta el 12 de diciembre.
World Press Photo: el millor fotoperiodisme a Barcelona
World Press Photo 2021. CCCB. Barcelona
La mostra internacional de fotoperiodisme impulsada per la fundació Photographic Social Vision ens mostra com s’ha recollit gràficament l’any de la pandèmia, però també altres temes que no s’han aturat quan el món s’aturava per la COVID-19. A Laie CCCB trobareu el catàleg de l’edició d’enguany i una acurada selecció de fotollibres.
Fetitxisme literari, disseny local, disseny ecològic i sostenible, objectes divertits i sorprenents: una botiga indispensable al centre de Barcelona. T.o.t.s., Room, Table, Conference Room
Laie CCCB: llibres i articles culturals per a tots els gustos
La llibreria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona també ofereix una acurada selecció d'articles culturals per a tots els gustos i interessos: del fetitxisme literari per als amants de la lectura a creacions exclusives de disseny local.
La secció de Teoria de la imatge aplega en un sol lloc títols indispensables sobre cinema, fotografia, assaig d'art, estètica, filosofia, etc
Teoria de la imatge a la llibreria Laie CCCB de Barcelona
A la secció de Teoria de la imatge apleguem llibres d'altres seccions (cinema, fotografia, assaig d'art, estètica, filosofia, etc.) que teoritzen sobre la imatge i sobre com la manera d'entendr-la i de tractar-la influeix en la comprensió del món.
Laie CCCB, llibreria especialitzada en el món contemporani Dressing Table, Articles, Vanity, Photo Wall, Frame
Coneixes Laie CCCB? La llibreria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona?
Les línies de treball del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona estan recollides en una distribució de les seccions que s’hi ajusta com un guant i que aspira tant a ser-ne la porta d’entrada com l’eina més eficaç per aprofundir-hi. Pensament crític, literatura, teoria de la imatge, urbanisme, cinema, àlbum il·lustrat... Una llibreria especialitzada amb llibres i articles culturals per a tots els gustos i interessos.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), del 13 de novembre al 20 de desembre. La mostra, organitzada un any més per la fundació Photographic Social Vision, reuneix els projectes premiats al World Press Photo 2020. Yasuyoshi Chiba, fotògraf de la revolució a Sudan, ha estat el guanyador del World Press Photo de l'Any, i la premiada amb el World Press Photo Història de l'Any és Romain Laurendeau, que fa referència als enfrontaments a Algèria. Chiba, Portraits, Berenice Abbott, Street Art, Alger, Concert, Lee Friedlander, William Klein, Contest
World Press Photo 2020 al CCCB
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), del 13 de novembre al 20 de desembre. La mostra, organitzada un any més per la fundació Photographic Social Vision, reuneix els projectes premiats al World Press Photo 2020. Yasuyoshi Chiba, fotògraf de la revolució a Sudan, ha estat el guanyador del World Press Photo de l'Any, i la premiada amb el World Press Photo Història de l'Any és Romain Laurendeau, que fa referència als enfrontaments a Algèria.
CCCB, del 9 d’octubre de 2020 al 21 de febrer de 2021 Durant uns mesos tindrem la sort de visitar una gran mostra de William Kentridge al CCCB. Al costat d’obres emblemàtiques de l’artista sud-africà trobarem també obres inèdites a Europa, en una exposició que recull tota la gamma de disciplines i temes que ha tractat al llarg de la seva trajectòria. Art.com, Pintura, Wall
William Kentridge al CCCB
CCCB, del 9 d’octubre de 2020 al 21 de febrer de 2021 Durant uns mesos tindrem la sort de visitar una gran mostra de William Kentridge al CCCB. Al costat d’obres emblemàtiques de l’artista sud-africà trobarem també obres inèdites a Europa, en una exposició que recull tota la gamma de disciplines i temes que ha tractat al llarg de la seva trajectòria.
La celebración de la Bienal de Pensamiento en Barcelona es una gran ocasión para mostrar el excelente trabajo de Laie CCCB en el campo del pensamiento crítico, junto a otras librerías Laie como Laie Pau Claris, MACBA store Laie o Laie CosmoCaixa. Disponemos de un amplio fondo de libros para profundizar en las propuestas de una Bienal que toca temas urgentes para comprender el presente y pensar el futuro. Store
Ciutat Oberta: Biennal de Pensament, Barcelona 2020
La celebración de la Bienal de Pensamiento en Barcelona es una gran ocasión para mostrar el excelente trabajo de Laie CCCB en el campo del pensamiento crítico, junto a otras librerías Laie como Laie Pau Claris, MACBA store Laie o Laie CosmoCaixa. Disponemos de un amplio fondo de libros para profundizar en las propuestas de una Bienal que toca temas urgentes para comprender el presente y pensar el futuro.
Les distintes formes d’entendre la maternitat ofereixen un panorama que fins fa poc restava amagat en cercles especialitzats. Aquesta diversitat s’ha traduït en obres literàries i d’assaig a l’abast de tothom que se’n senti interpel·lat. Children, Animation, Reading, Mother And Child, Mother, Child, Photo Craft, Poster Design, Illustration Story
Noves maternitats
Les distintes formes d’entendre la maternitat ofereixen un panorama que fins fa poc restava amagat en cercles especialitzats. Aquesta diversitat s’ha traduït en obres literàries i d’assaig a l’abast de tothom que se’n senti interpel·lat.
Andrea Valdés ha viajado a los márgenes de las literaturas del yo y ha regresado con una galería de retratos que hace saltar por los aires los clichés sobre la literatura autobiográfica Andrea, Event, Event Ticket
Andrea Valdés: Distraídos venceremos
Andrea Valdés ha viajado a los márgenes de las literaturas del yo y ha regresado con una galería de retratos que hace saltar por los aires los clichés sobre la literatura autobiográfica
Ens acaba d’arribar la versió catalana (reescriptura més que traducció, en paraules de l’autor) d’un llibre necessari per comprendre la complexitat del drama dels grans desplaçaments humans a causa de la guerra, de la misèria o de la violació dels drets humans. Les excepcionals fotografies d’Anna Surinyach aprofundeixen en la força de les històries que llegim. El pròleg és de Martín Caparrós Agus, Som, In This Moment
Agus Morales i Anna Surinyach: No som refugiats
Ens acaba d’arribar la versió catalana (reescriptura més que traducció, en paraules de l’autor) d’un llibre necessari per comprendre la complexitat del drama dels grans desplaçaments humans a causa de la guerra, de la misèria o de la violació dels drets humans. Les excepcionals fotografies d’Anna Surinyach aprofundeixen en la força de les històries que llegim. El pròleg és de Martín Caparrós
Josep Fontana: La crisi com a triomf del capitalisme. El darrer llibre de Josep Fontana. Com sempre, una font d'inspiració Film Posters, Music, Del's, All Locations, Movie Posters
LA CRISI COM A TRIOMF DEL CAPITALISME | Laie Pau Claris llibreria cafè
Josep Fontana: La crisi com a triomf del capitalisme. El darrer llibre de Josep Fontana. Com sempre, una font d'inspiració