When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Laccao - Glaçons per pintar!

9 Pins
 1y
Collection by
Similar ideas popular now
Alcoholic Drinks
Tray
Cereal
Drinks
Fruit
Aigua, glaçonera i colors comestibles...els ingredients que necessitau per refrescar-vos els horabaixes d’estiu! Una activitat perquè els nins i nines juguin i pintin amb les mans i amb la imaginació. Combinat amb un Laccao ben fresquet, és un pla ideal per treure l’artista que tots duim a dins! 👉 Com fer la pintura gelada? · Omplim la glaçonera amb aigua. · Afegim els colors comestibles als diferents glaçons. Podeu trobar-los, per exemple, a Distribuidora Rotger. · Congelar i pintar! Cereal, Breakfast, Food, Artists, Morning Coffee, Essen, Meals, Yemek, Eten
Aigua, glaçonera i colors comestibles...els ingredients que necessitau per refrescar-vos els horabaixes d’estiu! Una activitat perquè els nins i nines juguin i pintin amb les mans i amb la imaginació. Combinat amb un Laccao ben fresquet, és un pla ideal per treure l’artista que tots duim a dins! 👉 Com fer la pintura gelada? · Omplim la glaçonera amb aigua. · Afegim els colors comestibles als diferents glaçons. Podeu trobar-los, per exemple, a Distribuidora Rotger. · Congelar i pintar!
Ice Cube Tray
Convenience Store, Convinience Store
Chocolate, Strawberry, Fruit, Cocoa, Milk, Majorca, Chocolates