Pinterest
Deja de preparar papas fritas y opta por algo más saludable. ¿Qué te parecería intentar con esta receta de papas al horno? ¡Este platillo te va a encantar!

oven roasted potatoes with olive oil, bacon, garlic, Parmesan cheese, fresh parsley.

Avocado Egg Salad ~ avocado toast meets classic egg salad, lightened up with yogurt and studded with creamy chunks of avocado throughout...a perfect topping for sandwiches, crackers, or salads and a fantastic way to use up leftover hard-boiled eggs! | FiveHeartHome.com

Avocado Egg Salad ~ avocado toast meets classic egg salad, lightened up with yogurt and studded with creamy chunks of avocado throughout.a perfect topping for sandwiches, crackers, or salads and a fantastic way to use up leftover hard-boiled eggs!

29 Super-Easy Avocado Recipes

29 Super-Easy Avocado Recipes

29 Super-Easy Avocado Recipes -- Not really a huge fan of avocados. but some of these look fantastic. I can't wait to try the avocado and blueberry muffins.

16 Recetas de cosas que se pueden hornear en vez de freír

16 Recetas de cosas que se pueden hornear en vez de freír

Easy baked garlic parmesan potato wedges oven roasted to golden tender perfection. These are the perfect snack, appetizer, or side dish!

I don't remember where I originally saw roasted cabbage steaks, maybe on Pinterest, maybe in Everyday Food Magazine, either way I know it was Martha Stewart who first implanted this idea in my head and it is genius.  So, thank you Martha! // If you love cabbage, you are going to freak out about how good this is. Now, if you are on the fence about cabbage, you need to try this because this might be the recipe that converts you to a cabbage lover. This is a simple side dish worthy...

Garlic Rubbed Roasted Cabbage Steaks Ingredients 1 (approx head of organic green cabbage, cut into thick slices tablespoons olive oil 2 to 3 large garlic cloves, smashed kosher salt freshly ground black pepper spray olive oil OR non-stick cooking spray

Los pimientos del piquillo rellenos son un clásico, pero la salsa que le acompaña hoy, junto a las gambas, hará que os ovacionen en la mesa… Ingredientes (4 personas): 8 pimientos del piquillo Brandada de bacalao 8 gambas grandes 150 … Sigue leyendo →

Pimientos del piquillo rellenos de brandada con salsa de gambas

Los pimientos del piquillo rellenos son un clásico, pero la salsa que le acompaña hoy, junto a las gambas, hará que os ovacionen en la mesa… Ingredientes (4 personas): 8 pimientos del piquillo Brandada de bacalao 8 gambas grandes 150 … Sigue leyendo →

Estos pastelillos de patata son una guarniicón perfecta y de lujo para platos de carne y pescado, o pueden servirse como entrante ligero.

Estos pastelillos de patata son una guarniicón perfecta y de lujo para platos de carne y pescado, o pueden servirse como entrante ligero.

Simple and healthy snack to make. Just sliced up potatoes, sprinkled with salt, garlic, and seasoning. Then baked in oven.

Easy Baked Garlic Potato Slices

These easy baked garlic potato slices are a simple and healthy snack to make. Just sliced up potatoes, sprinkled with salt, garlic, and seasoning. Then baked in oven.

Huevos rellenos de Jamón Receta: http://recetasanas.blogspot.com.es/2014/01/huevos-rellenos-de-jamon.html

Huevos rellenos de Jamón Receta: http://recetasanas.blogspot.com.es/2014/01/huevos-rellenos-de-jamon.html

INGREDIENTES para un bol o bandeja300 gr de corazones de alcachofa (pueden ser en conserva). Yo suelo usar las alcachofas baby de Hacendado 1 manojo de hojas de albahaca picadas 1 diente de ajo El zumo de 2 limones Un trozo de pimiento rojo y verde 1 pimiento rojo asado (morrón o del piquillo) 1 trozo de cebolleta fresca sal y pimienta Aceite de oliva virgen extra y vinagre de vino ELABORACIÓNHerv ...

Alcachofas marinadas a la italiana

Crema de setas y avellanas con vieiras al aroma de trufa

Receta de Crema de setas y avellanas con vieiras al aroma de trufa

Tarta de queso y foie con mermelada de tomate - Ana en la cocina

Tarta de queso y foie con mermelada de tomate - Ana en la cocina

Aquí tienes la receta tradicional del Rosti de patatas. Es el plato más popular de Suiza, imprescindible en los desayunos y una excelente guarnición para carne y pescado.

Aquí tienes la receta tradicional del Rosti de patatas. Es el plato más popular de Suiza, imprescindible en los desayunos y una excelente guarnición para carne y pescado.