More ideas from Gabo
Stazzo d’Aldia House,© Simone Florena

Stazzo d’Aldia House,© Simone Florena

Stazzo d’Aldia House,© Simone Florena

Stazzo d’Aldia House,© Simone Florena

Volcanic stone dust was used to build the walls of this Buddhist education and…

Volcanic stone dust was used to build the walls of this Buddhist education and meditation centre, designed by Sameep Padora & Associates for a woodland clearing in rural India (photos by Edmund Sumner +

sP+a architects designed the Buddhist learning centre Jetvana

Volcanic stone dust was used to build the walls of this Buddhist education and meditation centre, designed by Sameep Padora & Associates for a woodland clearing in rural India (photos by Edmund Sumner +

Galeria de Centro Comunitário de El Rodeo de Mora / Fournier_Rojas Arquitectos - 2

Community Center of El Rodeo