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La salsa a la pimienta es uno de los básicos en cualquier recetario, es una salsa que acompaña muy bien a las carnes rojas hechas a la plancha o a la parrilla, y además de estar deliciosa, es muy fácil de hacer.

La salsa a la pimienta es uno de los básicos en cualquier recetario, es una salsa que acompaña muy bien a las carnes rojas hechas a la plancha o a la parrilla, y además de estar deliciosa, es muy fácil de hacer.

16 oz Ribeye. 2 tsp Rosemary, Fresh. 2 tsp Thyme, fresh. 1 tsp Lemon juice. 1/4 tsp Salt. 1 Salt & pepper to season. 2 tbsp Olive oil. 3 tbsp Butter.

Pan Seared Ribeye with Herb Butter

16 oz Ribeye. 2 tsp Rosemary, Fresh. 2 tsp Thyme, fresh. 1 tsp Lemon juice. 1/4 tsp Salt. 1 Salt & pepper to season. 2 tbsp Olive oil. 3 tbsp Butter.

Steak au Poivre: This is Julia Child's Recipe @ Leite's Culinaria that I have been making since I started to cook over 30 years ago. It's so easy and very impressive, a regular meal in our home.

Steak au Poivre

This steak au poivre recipe, made with steak and black, green, white peppercorns, and allspice. A Cognac pan sauce. A French classic.

Sticky Spicy Lamb Ribs - takes time in the oven but there's little work to this beautiful dish.

Sticky, Spicy Lamb Ribs

Cómo hacer salsa a la pimienta verde. La salsa a la pimienta verde es una de las más clásicas dentro del mundo de la cocina. Existen distintas maneras de prepararla. En este artículo os presentamos cómo hacer la salsa la pimienta verde de...

Cómo hacer salsa a la pimienta verde. La salsa a la pimienta verde es una de las más clásicas dentro del mundo de la cocina. Existen distintas maneras de prepararla. En este artículo os presentamos cómo hacer la salsa la pimienta verde de...

Además de las clásicas salsas a la pimienta, al roquefort, al café de París… hay muchas otras opciones para enriquecer una carne a la plancha o a la parrilla que se quiera salsear. No es lo que más hacemos con las carnes como el solomillo de ternera o un entrecot, pues nos gusta saborear la carne, pero de vez en cuando sí hacemos salsas como esta de Pedro Ximénez, pasas, pimienta de Sichuan, pimienta de Jamaica y pimienta negra.Es una salsa fácil y rápida de hacer que también puede…

Salsa de Pedro Ximénez y pimientas

Además de las clásicas salsas a la pimienta, al roquefort, al café de París… hay muchas otras opciones para enriquecer una carne a la plancha o a la parrilla que se quiera salsear. No es lo que más hacemos con las carnes como el solomillo de ternera o un entrecot, pues nos gusta saborear la carne, pero de vez en cuando sí hacemos salsas como esta de Pedro Ximénez, pasas, pimienta de Sichuan, pimienta de Jamaica y pimienta negra.Es una salsa fácil y rápida de hacer que también puede…

Medallones de lomo fino a la pimienta, ideales para acompañar los buffet de pastas

Medallones de lomo fino a la pimienta, ideales para acompañar los buffet de pastas

Here is the worlds best meatloaf for you. If your looking for the best recipe in the world for meatloaf then here it is. And yes it is so delicious. Be sure to check it out now and tell a friend please. Thanks

World's Best Meatloaf Recipe

Do you want to know how to make the World's Best Meatloaf. Well guess what here is the recipe for the World's Best Meatloaf and yes it really is that wonderful. (Worlds Best Pie)

Mutton pieces cooked and roasted with pepper and spices. It tastes great along with porotta, any sort of rice variants ( ghee rice, pulao, normal rice) and any Indian bread

Kerala Style Mutton Pepper Fry

Mutton pieces cooked and roasted with pepper and spices. It tastes great along with porotta, any sort of rice variants ( ghee rice, pulao, normal rice) and any Indian bread

Matambre: An Argentinian Stuffed flank steak with hard boiled eggs, bell peppers and a mixture of cilantro, garlic and olive oil. The matambre is then grilled to perfection and cut into thin slices before enjoying.

Matambre: Argentinian Stuffed Flank Steak

Matambre: An Argentinian Stuffed flank steak with hard boiled eggs, bell peppers and a mixture of cilantro, garlic and olive oil. The matambre is then grilled to perfection and cut into thin slices before enjoying. Not hard-boiled);

Rollo de carne de res con verduras @ allrecipes.com.mx

Rollo de carne de res con verduras

flank steak stuffed with spinach, blue cheese & roasted red peppers.this will be made but im thinking with feta cheese and sun dried tomatoes and of course the spinach still.