El tío Fletch inventó la hamburguesa como la conocemos. ¿Podrá el restaurante chileno crear un nuevo concepto, pero en clave veggie? Había solo una manera de saberlo. La búsqueda del bajón vegetariano perfecto sigue su curso. Una duda que siempre asalta a los comensales de Uncle Fletch es: ¿El restaurante es chileno o gringo? Acostumbrados …

Gringa made in Chile: probamos las hamburguesas veggie de Uncle Fletch

El tío Fletch inventó la hamburguesa como la conocemos. ¿Podrá el restaurante chileno crear un nuevo concepto, pero en clave veggie? Había solo una manera de saberlo. La búsqueda del bajón vegetariano perfecto sigue su curso. Una duda que siempre asalta a los comensales de Uncle Fletch es: ¿El restaurante es chileno o gringo? Acostumbrados …

Pebre—The Chilean condiment everyone should know about.

Pebre-The Chilean condiment everyone should know about

Pebre (Chilean Chili Salsa), a ubiquitous Chilean condiment that can be found accompanying a wide variety of meals throughout the country, in restaurants and homes alike, was a revelation to me. It was love at first bi…

Esta pasta con camarones al ajillo es una receta fácil ideal para una cena romántica o una comida familiar. ¡Utilizamos ajo y chile guajillo para darle un toque picante que te encantará!

Pasta con Camarones al Ajillo Casera

Esta pasta con camarones al ajillo es una receta fácil ideal para una cena romántica o una comida familiar. ¡Utilizamos ajo y chile guajillo para darle un toque picante que te encantará!

Pan-seared Chilean sea bass is seared on the stove, finished in the oven and draped with a quick wine, butter, lemon, dill & caper sauce. Finished in under 30 minutes, you will think you are eating at a fine restaurant.

Chilean sea bass with lemon, dill & caper sauce

Pan-seared Chilean sea bass is seared on the stove, finished in the oven and draped with a quick wine, butter, lemon, dill & caper sauce.

Every year this dip recipe grows even more popular on our site. Chorizo dip queso fundido is the cheesiest dip you'll ever make and our favorite appetizer.

Chorizo Dip Queso Fundido

Every year this dip recipe grows even more popular on our site. Chorizo dip queso fundido is the cheesiest dip you'll ever make and our favorite appetizer.

My husband and I love this soup. Albondigas is meatballs made with rice in a flavorful Mexican broth.

Best Albondigas Soup

Albondigas (Mexican Meatball) Soup: "This albondigas soup recipe was given to me from my mother-in-law. It's definitely one my favorite soups. Honestly, it's better than most restaurants that I've tried.

Pebre—The Chilean condiment everyone should know about.

Pebre-The Chilean condiment everyone should know about

Pebre (Chilean Chili Salsa) Makes approximately 3 cups *Notes: This is the way Ms. M's grandmother taught her to make pebre. M is from Santiago, so her pebre may look very different from a peb.

www.CarranzaPhotography.com  Filete de pez Mero chileno a las finas hierbas de Asia Restaurante Tempo, Paradissus Cancún foto para Revista Cancunissimo

www.CarranzaPhotography.com Filete de pez Mero chileno a las finas hierbas de Asia Restaurante Tempo, Paradissus Cancún foto para Revista Cancunissimo

El Asado aleman es un plato muy Chileno y que es muy familiar. Se caracteriza por ser una receta economica y consistente. Perfecto para comer con puré

Asado Alemán, receta chilena - Fran is in the Kitchen

Una receta fácil para usar los restos de arroz. Un clásico de los restaurantes chinos en Chile.

Una receta fácil para usar los restos de arroz. Un clásico de los restaurantes chinos en Chile.

El Santo Cachon - Restaurante Chileno on Behance

El Santo Cachon - Restaurante Chileno on Behance

Milhojas no El Guatón Restaurante chileno em SP Brazil

Milhojas no El Guatón Restaurante chileno em SP Brazil

Milhojas no El Guatón Restaurante chileno em SP Brazil

Milhojas no El Guatón Restaurante chileno em SP Brazil

Pebre-The Chilean condiment everyone should know about. - La Fuji Mama

Pebre-The Chilean condiment everyone should know about

Pinterest
Search