When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona gestiona 12 espais naturals garantint l'equilibri territorial de 100 municipis, en una superfície de 101.576 hectàrees. Parc Agrari…
More
·
84 Pins
 3y
El Parc Fluvial del Besòs és un espai públic ubicat al llarg dels darrers 9 quilòmetres de llera del riu Besòs, des de la confluència amb el riu Ripoll fins la desembocadura al mar Mediterrani. Amb una superfície total de 115 hectàrees és un dels espais verds més importants de la regió metropolitana de Barcelona, sobretot si es té present la seva ubicació formant part del continu urbà de les ciutats de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Montcada i Reixac.

Parc Fluvial del Besòs

1 Pin
Parc del Montnegre i el Corredor : Passejades guiades 2020 Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 27 Alçada i amplada: 21 x 10 cm.
Parc del Montnegre i el Corredor : Passejades guiades, 2019 : Descobreix l'encant del Montnegre i el Corredor
Parc del Montnegre i el Corredor: Itineraris senyalitzats: El dolmen de Ca l'Arenes Dòlmens neolítics, restes ibèriques i esglésies medievals es reparteixen dins un paisatge vorejat de conreus, boscos i masies. Tot plegat ens parla de petites històries privades i supervivència col·lectiva.

Parc del Montnegre i el Corredor

4 Pins
Sant Miquel del Fai, Bigues i Riells, a la comarca del Vallès Oriental (Foto Manel Cuesta)
Aquest espai es troba tancat temporalment per reformes. Disculpeu les molèsties. El 23 de juny de 2017 la Diputació de Barcelona va formalitzar la compra de l’espai natural de Sant Miquel del Fai, una finca d’alt valor natural i patrimonial de 70,5 ha, situada als municipis de Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze Safaja, a cavall entre les comarques del Vallès Oriental i el Moianès.

Espai Natural de Sant Miquel del Fai

2 Pins
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Autor: Fons Documental del Pantà de Foix
Autor: Fons Documental del Pantà de Foix

Parc del Foix

8 Pins
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Talaia de natura i d'història. Situat als contraforts del Garraf, el seu paisatge és un seguit de conreus, bosquines i màquies, amb el margalló com a arbust més remarcable.

Parc d'Olèrdola

2 Pins
Parc Agrari del Baix Llobregat : Desplegable CA
Parc Agrari del Baix Llobregat : Desplegable CA
Un patrimoni agrícola amb futur. A la vall baixa i al delta del Llobregat es troba una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils del país: un patrimoni cultural, econòmic i ecològic de primer ordre situat al bell mig de l'àrea més poblada de Catalunya.

Parc Agrari del Baix Llobregat

3 Pins
Podeu descarregar-vos el mapa de carreteres del Parc de Collserola en format [pdf].
El parc central de la metròpoli. Amb el Tibidabo com a turó més emblemàtic, el massís de Collserola ha esdevingut avui un espai natural imprescindible per a la conurbació metropolitana.

Parc Natural de la Serra de Collserola

2 Pins
Agafa el bus i ves al parc, la Diputació de Barcelona ho fa possible. Festius i caps de setmana fins al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.  Inclou bitllets senzills per a tot el dia i sistema tarifari integrat
Aquesta monografia és un recull de les trenta-set comunicacions que s'hi van presentar. Lògicament, una bona part tracten aspectes vinculats amb el patrimoni natural del Parc, però també hi ha estudis centrats en el patrimoni cultural, en l'ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió.  Descarregar PDF
Descarregar PDF

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

7 Pins
Espai Natural de les Guilleries Savassona: Itineraris senyalitzats: Sant Feliuet de Savassona. És la força de la naturalesa la que s'imposa en aquest espai, tot i que sorprèn el ric patrimoni humà que s'hi troba. Masies, castells, ermites, esglésies i monestirs rivalitzen per atreure l'atenció del viatger desbordat. Escriptors com Verdaguer ens apropen a aquests paisatges des de la dimensió estètica.
Tots els colors de la natura. La personalitat de l'espai rau en un paisatge dominat per boscos centreeuropeus i mediterranis, i singularitzat per cingleres de roca nua. La petjada humana es reconeix en el valuós patrimoni historicoarquitectònic. En moltes activitats tradicionals encara vives i en l'omnipresència de l'embassament que va inundar el poble de Sant Romà de Sau i va canviar el paisatge de la zona.

Espai Natural de les Guilleries-Savassona

2 Pins
Descarregar PDF
Boscos i història prop del Ter. El Parc del Castell de Montesquiu despunta pels boscos densos de roure, pi roig i faig, travessats pels meandres del riu Ter. Espai de pas entre la muntanya i la plana, hi destaca el castell de Montesquiu, un imponent casal fortificat amb els seus orígens al segle X reconvertit, a l’actualitat, en equipament cultural i centre de recursos.
Boscos i història prop del Ter. De superfície modesta, despunta pels boscos densos de roure i pi roig, travessats pels meandres del Ter. Espai de pas entre muntanya i plana, els seus referents històrics es remunten a l'edat mitjana, època de la qual data el castell de Montesquiu, un gran casal fortificat amb orígens en el segle X, que avui ha estat adaptat com a equipament cultural i de convencions.

Parc del Castell de Montesquiu

3 Pins
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 19 Alçada i amplada: 21 x 10 cm.
Editorial/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació Lloc: Barcelona Any: 2019 Número d'edició: 1 Enquadernació: Plegat Alçada i amplada: 21 x 10 cm. Idioma/es: Català Matèria/es: Parcs naturals
Parc de la Serralada de Marina: El torrent de l'Amigó: Descobrim l'entorn de Badalona (1)

Parc de la Serralada de Marina

10 Pins
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019
Pla de conservació del patrimoni natural i de la biodiversitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola  (IMPRESSIÓ A DEMANDA)
El Parc del Garraf acull des del 2018, 60 cavalls i ponis pottoka de la Fundació Miranda, provinents d'abandonament i maltractament. Ajuden a netejar el sotabosc mentrestant recuperen la salut.

Parc del Garraf

4 Pins
Parc de la Serralada Litoral: El Parc té un paper ecològic fonamental ja que posa en  contacte el litoral amb les valls interiors. La seva situació, en una zona densament poblada a l’entorn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’ha convertit en un espai natural molt visitat.
El paisatge de la Serralada litoral té com a principals estructures geològiques les anomenades boles com ara els relleus del turó d'en Pons al Sud-Oest de Premià de Dalt i els de monts illes, com el de Céllecs, Montcabrer i Burriac.

Parc de la Serralada Litoral

3 Pins
Descarregar PDF
Racons del Montseny amb aigua
Parc Natural del Montseny: Passejades guiades 2019. Descarrega PDF

Parc Natural del Montseny

11 Pins
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 19 Alçada i amplada: 21 x 10 cm. Barcelona, Baseball Cards, Sports, Littoral Zone, Hs Sports, Barcelona Spain, Sport
PARC DE LA SERRALADA DE MARINA. PASSEJADES GUIADES 2020
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 19 Alçada i amplada: 21 x 10 cm.
Parc del Montnegre i el Corredor : Passejades guiades 2020 Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 27 Alçada i amplada: 21 x 10 cm. Paper, Runners
PARC DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR. PASSEJADES GUIADES 2020
Parc del Montnegre i el Corredor : Passejades guiades 2020 Suport: Paper Tipus de publicació: Fullet Lloc: Barcelona Any: 2020 Número d'edició: 1 Enquadernació: Grapat Pàgines: 27 Alçada i amplada: 21 x 10 cm.
De casa a Sant Llorenç del Munt i l'Obac
Agafa el bus i ves al parc, la Diputació de Barcelona ho fa possible. Festius i caps de setmana fins al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Inclou bitllets senzills per a tot el dia i sistema tarifari integrat
Autor/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Territori i Sostenibilitat. Gerència de Serveis d'Espais Naturals. Xarxa de Parcs naturals [coo.], Lorenzo, C. [text], Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació [coo.], Fernández, I. [text] Locals, Mount Rushmore, Mountains, Natural Landmarks, Nature, Travel, Author
DESCOBREIX EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC DELS NOSTRES PARCS
Autor/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Territori i Sostenibilitat. Gerència de Serveis d'Espais Naturals. Xarxa de Parcs naturals [coo.], Lorenzo, C. [text], Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació [coo.], Fernández, I. [text]
Aquesta monografia és un recull de les trenta-set comunicacions que s'hi van presentar. Lògicament, una bona part tracten aspectes vinculats amb el patrimoni natural del Parc, però també hi ha estudis centrats en el patrimoni cultural, en l'ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió.  Descarregar PDF Diba, Chop Saw, Calm
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Aquesta monografia és un recull de les trenta-set comunicacions que s'hi van presentar. Lògicament, una bona part tracten aspectes vinculats amb el patrimoni natural del Parc, però també hi ha estudis centrats en el patrimoni cultural, en l'ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió. Descarregar PDF
Descarregar PDF Ambient, Naturaleza, Viajes
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Descarregar PDF
Descarregar PDF Country Roads, Nature Illustration
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Descarregar PDF
Racons del Montseny amb aigua Vidal, Plaza, Northern Lights, Aquarium, Anton, Products
RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA
Racons del Montseny amb aigua
Racons del Montseny amb aigua
RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA
Racons del Montseny amb aigua
Editorial/s: Diputació de Barcelona. �Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació Lloc: Barcelona Any: 2019 Número d'edició: 1 Enquadernació: Plegat Alçada i amplada: 21 x 10 cm. Idioma/es: Català Matèria/es: Parcs naturals Movie Posters, Languages, Film Poster
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Editorial/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació Lloc: Barcelona Any: 2019 Número d'edició: 1 Enquadernació: Plegat Alçada i amplada: 21 x 10 cm. Idioma/es: Català Matèria/es: Parcs naturals
Guia d'espècies exòtiques invasores d'ambients fluvials Natural Playgrounds, Documentaries
GUIA D'ESPÈCIES EXÒTIQUES INVASORES D'AMBIENTS FLUVIALS
Guia d'espècies exòtiques invasores d'ambients fluvials
IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac : Comunicacions presentades el 21 i 22 de novembre de 2017 a Castellar del Vallès (IMPRESSIÓ A DEMANDA). Descarrega PDF
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac : Comunicacions presentades el 21 i 22 de novembre de 2017 a Castellar del Vallès (IMPRESSIÓ A DEMANDA). Descarrega PDF
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF
Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació.
Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix: Passejades guiades, activitats i tallers 2019. Descarrega PDF