When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Parcs Rurals - Diputació de Barcelona

Parcs rurals o mancomunitats de municipis creats per a dinamitzar l'economia, emprenedoria, territori, agricultura i ramaderia de la zona que ocupen.
·
2 Pins
 3y
Similar ideas popular now
Barcelona
Parc Rural del Montserrat
El Parc Rural del Montserrat arrenca l’any 2004 a iniciativa dels municipis de Collbató, Olesa de Montserrat, Esparreguera i el Bruc. Actualment el Parc Rural del Montserrat abraça dues vegueries, Catalunya Central i Regió metropolitana de Barcelona, quatre comarques Anoia, Baix Llobregat, Bages i Vallès Occidental, i prop de 20 municipis. En total ocupa una superfície de 347,9 Km², xifra que suposa el 4,5% del territori de la demarcació de Barcelona.
La Diputació de Barcelona i 16 municipis creen el Parc Rural del Montserrat per desenvolupar l’activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal en aquest territori de 30.000 ha     En els darrers 60 anys aquests municipis han perdut el 60% de terreny agrícola     El projecte té voluntat de donar noves oportunitats a joves emprenedors del sector agrícola i ramader a partir de la comercialització de productes sota la marca “Montserrat”
Parc Rural del Montserrat
La Diputació de Barcelona i 16 municipis creen el Parc Rural del Montserrat per desenvolupar l’activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal en aquest territori de 30.000 ha En els darrers 60 anys aquests municipis han perdut el 60% de terreny agrícola El projecte té voluntat de donar noves oportunitats a joves emprenedors del sector agrícola i ramader a partir de la comercialització de productes sota la marca “Montserrat”