When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Exposicions

3 Pins
 4y
Similar ideas popular now
Neon Signs
Palau
Primer
Periodic Table
L’exposició convida a olorar el perfum de determinades flors, escoltar i visualitzar els processos de producció dels ornaments, i palpar-ne les formes a través de diferents reproduccions. A més, el programa d’accessibilitat La Mirada Tàctil ha adaptat els seus continguts per a les comunitats amb dificultats visuals amb guions amb macrocaràcter, escriptura braille i elements en relleu, i per al col·lectiu sord s’hi han habilitat codis QR vinculats a vídeos en llengua de signes i subtítols. Codi Qr, Signs, Periodic Table, Periodic Table Chart, Shop Signs, Periotic Table, Sign
L'exposició itinerant "El Modernisme i les flors" arriba a Sabadell
L’exposició convida a olorar el perfum de determinades flors, escoltar i visualitzar els processos de producció dels ornaments, i palpar-ne les formes a través de diferents reproduccions. A més, el programa d’accessibilitat La Mirada Tàctil ha adaptat els seus continguts per a les comunitats amb dificultats visuals amb guions amb macrocaràcter, escriptura braille i elements en relleu, i per al col·lectiu sord s’hi han habilitat codis QR vinculats a vídeos en llengua de signes i subtítols.
Diputació de Barcelona
Diputació de Barcelona
L'exposició «El mosquit tigre», un veí que ens incomoda és eina educativa que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre el seu paper en el control del mosquit tigre i proporcionar informació sobre les mesures preventives més efectives que estan al seu abast. Control
Exposició El mosquit tigre
L'exposició «El mosquit tigre», un veí que ens incomoda és eina educativa que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre el seu paper en el control del mosquit tigre i proporcionar informació sobre les mesures preventives més efectives que estan al seu abast.
Exposició Eusebi Güell i Bacigalupi
El 9 de juliol de 1918, Eusebi Güell i Bacigalupi, promotor del Palau Güell, moria a Barcelona als 71 anys. El Palau Güell, on havia passat part de la seva vida, tornava a agafar protagonisme, ja que la família va decidir instal·lar-hi la capella ardent. Els barcelonins van poder donar-hi l’últim adeu a aquest personatge cabdal de la Barcelona i de la Catalunya del darrer terç del segle XIX i principi del XX.
Diputació de Barcelona
Diputació de Barcelona