Lavender, Potatoe, Truffle Mayonnaise
Explore Simon.St's photos on Flickr. Simon.St has uploaded 123 photos to Flickr.
ESFERIFICACIONES CON AGAR AGAR
No tengo la menor intención de dedicar este blog a la cocina molecular, pero hace tiempo que me apetecía probar esta receta porque creo que da mucho juego y nos permite decorar nuestros platos de una forma sorprendente. La esferificación es una técnica que consiste en hacer esferas que se parezcan a las huevas de pescado con diferentes líquidos. La esferificación básica y la inversan emplean alginato y cloruro cálcico, sí si, aunque suene al Quimicefa son compuestos que se usan en cocina…
Sesame Seed Tuile Recipe - Great British Chefs
A sesame seed tuile by Shaun Rankin provides an eastern twist on classic French tuile flavourings
The Art of Food Plating
I am a so so cook but there is nothing more appealing to me than a well composed plate of food. This post is dedicated to the many ways well known cooks present a dish. I’d leave the cooking …
When Akira first started as a sushi chef over 30 years ago, he first learned the…