Res feia suposar a Mauro Larrea que la fortuna que ha aconseguit a base d'esforç, risc, perseverança i gosadia s'esfondraria estrepitosament degut a una desgràcia. Escull jugar-s'ho tot a una carta i... .

LA TEMPLANZA. María Dueñas. Ed. Planeta. Nada hacía suponer a Mauro Larrea que la fortuna que levantó tras años de tesón y arrojo se le derrumbaría con un estrepitoso revés. Ahogado por las deudas y la incertidumbre, apuesta sus últimos recursos en una te

El retorn de la detectiu Bruna Husky. Un thriller, una novel·la d'aventures, una història de fantasia, d' amor... Un relat llegendari.

El peso del corazón Rosa Montero Barcelona: Seix Barral, 2005 El regreso de la detective Bruna Husky. Contratada para resolver un caso a primera vista sencillo, la detective Husky se enfrenta a una trama de corrupción internacional que amenaza con ...

Una novel·la sobre l'assassí de Martin Luther King.

Como la sombra que se va - Antonio Muñoz Molina - Original, apasionante y honesta, Como la sombra que se va abordadesde la madurez temas relevantes en la obra de Antonio Muñoz Molina...

Catalunya, primer terç del segle XV. Aquesta és la història d’amor entre en Marc Roselló, un sacerdot cridat a les més altes esferes de l’Església, i l’Agnès de Girabent, filla d’un noble rural de la Seu d’Urgell, que vol seguir les passes de metgesses com Margarida Tornerons o la jueva Floreta Sanoga. En escenaris com Vic, Manresa, Camprodon o Sant Benet de Bages, l'Agnès i en Marc s’esforcen per acomodar la seva vida a uns sentiments dels quals mai no n’haurien sospitat la força.

Valls, Coia. Amor prohibit. Barcelona : Ediciones B, 2015

Una meravellosa novela de viatges i d'aventura

Història de viatges i aventures de dos adolescents

Intensa, alegre i divertida, però també immensament Commovedora i emotiva, "També això passarà" és una narració inoblidable de to autobiogràfic sobre la pèrdua, l’amor, l’amistat i el sexe.

Narració de to autobiogràfic sobre la pèrdua, l’amor, l’amistat i el sexe .

El joc de sentiments en una família jove en construcció.

El joc de sentiments en una família jove en construcció.

Charlotte, pintora alemanya d' origen jueu, abandona Berlín després d'una relació amorosa que la marcarà definitivament.

Charlotte, pintora alemanya d' origen jueu, abandona Berlín després d'una relació amorosa que la marcarà definitivament.

La història d'un adolescent que descobreix el món i les seves misèries.

Noticias felices en aviones de papel, de Juan Marsé. Con esta novela breve, Juan Marsé rinde un espléndido homenaje a la memoria y a la felicidad, unas palabras viejas que en manos del gran maestro de repente parecen nuevas, como acabadas de estrenar.

Nivells de vida parla de l'aventura de viure, dels reptes impossibles, de l'amor... .

Habla de la aventura de vivir, de los retos imposibles, del amor que todo lo desborda y del dolor de la pérdida. Y lo hace entretejiendo tres piezas independientes. Julian Barnes: Niveles de vida (Anagrama)


Más ideas
Pinterest
Buscar