Novetats novel·la i còmic gener 2016

La psicoterapeuta Sofia Zetterlund està tractant dos pacients prou difícils: Samuel Bai, un nen soldat de Sierra Leone, i Victoria Bergman, una dona amb un profund trauma infantil.
La psicoterapeuta Sofia Zetterlund està tractant dos pacients prou difícils: Samuel Bai, un nen soldat de Sierra Leone, i Victoria Bergman, una dona amb un profund trauma infantil.
a woman sitting on top of a chair next to a black and white dog in front of a newspaper
En aquesta novel·la, el detectiu boig que va protagonitzar altres novel·les d'Eduardo Mendoza, recorda un cas aparentment tancat dels 80 i el vol resoldre vint anys després.
a book cover with two people sitting on the side of a mountain
Ambientada en el segle xix al Líban, gira al voltant de la mort violenta d'un patriarca, l'assassí del qual, refugiat a Xipre, és tornat amb enganys a la seva terra per ser castigat.
a pink poster with a red heart and two wrapped presents in front of the words, blue jeans puc sommar - te?
Enrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. La Valèria, en Raül, la Maria, en Bruno i l’Ester tornen a estar molt units, gràcies, sobretot, a l’esforç de l’Alba.
a book cover with birds flying around it
La petita Libby Day, de set anys, va aconseguir fugir quan la seva família va ser brutalment assassinada en un ritual satànic i, més tard, va declarar que l'assassí era el seu germà gran, en Ben.
the cover of mare jenn i filla diaz, with flowers on it
Aquesta és una novel·la sobre les coses que són la vida. Sobre els lligams familiars, les cambres pròpies, les cases amb jardí i les cases en penombra. Sobre els mons masculins habitats per dones i les frases fetes que els expliquen i els perpetuen. Sobre les mares, les filles, les germanes i les paraules i els silencis que les apropen o les separen.
a woman sitting on top of a sandy beach
Una història de solidaritat entre dones, que fan front a l'adversitat i no es rendeixen mai en el camí de l'alliberament.
a book cover with an image of a woman's face and the title in spanish
La Malcontenta inicia una revenja contra les autoritats que han executat el seu company bandoler Joan Durí, a la Mallorca rural del segle XIX.
an illustration of a boy with blue eyes and black hair, wearing a yellow shirt
Quins motius té Julian per odiar August? Serà capaç d'assumir els seus errors i començar de nou? Aquest no és un llibre sobre August, un nen que vol ser normal tot i el seu aspecte. És la història de Julian, el nen que es porta pitjor amb ell.
a man and woman standing next to each other in front of a city
La novel·la més íntima i personal de Megan Maxwell, amb la que t'emocionaràs de principi a fi.
a woman with her hands on her face and the words, najt el hachmi la fila estrangera
La filla estrangera narra l’entrada en la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat d’interior de Catalunya. És la història de la seva rebel·lió personal, del dilema que comporta el fet de sortir o no sortir del món de la immigració i del dur conflicte intern que suposa trencar l’estret vincle emocional que la uneix amb la mare.
the cover of spanish book escarabbats by jo neebg, with two black bugs on red background
Quan troben l'ambaixador noruec mort en un bordell de Bangkok, l'inspector Harry Hole és enviat des d'Oslo per ajudar en la investigació del cas. Després d'haver resolt un cas d'assassinats en sèrie a Austràlia, el seu nom comença a ser conegut...
the cover of el regreso del caton by matthie aensi
Què tenen en comú la Ruta de la Seda, les clavegueres d'Istambul, Marco Polo, Mongòlia i Terra Santa? És el que hauran d'esbrinar els protagonistes d'aquesta història.
a book cover showing two women in black dresses with bunny ears on their head and the title
Una novel·la sobre el poder de les històries, els somnis i la imaginació per construir un món millor.
a woman laying on the ground surrounded by plants