Novetats infantils maig 2014

an advertisement for sputnikk featuring two people running on the street with stars above them
Fiction Express for schools
Quan l’Sputnik apareix al veïnat, res no torna a ser com abans. Porta impermeable i botes d’aigua de color rosa, encara que no plogui, i diu que ha vingut d’un altre planeta. L’Adrià s’ho creu però la seva germana gran, l’' Anna, i el seu amic Karim saben de sobres que els extraterrestres no existeixen. Qui és, doncs, l’' Sputnik i on és la seva llar?
a book cover with an image of a man in a boat on the water and a rock
Esta semana recomendamos... El Hombre Niebla, de Tomi Ungerer (Lóguez)
Finn i Cara són dos germans que viuen a la costa d'Irlanda. Un dia, quan els germans surten a remar amb la seva barca per la badia, una densa boira els envolta i els arrossega fins a una platja desconeguda. Finn i Cara han arribat a l'Illa de la Boira, d'on no ha tornat mai ningú en vida... .
Noves aventures del conill Olaf, aquest cop protagonitzades pel petit Olaf (de quan encara era més PETIT), que resulta que ja de ben jovenet se les pensava totes..., no és broma! Fictional Characters, Art, Olaf, Cop, Totes, Character
Noves aventures del conill Olaf, aquest cop protagonitzades pel petit Olaf (de quan encara era més PETIT), que resulta que ja de ben jovenet se les pensava totes..., no és broma!
La Jinju acaba d’arribar de Corea i avui és el seu primer dia d’escola. Tot li resulta nou: saludar, fer un petó o aprendre paraules. Però els seus companys l’ajudaran perquè se senti una més. Cubs, Baby, Primer, Nova, Family Guy, Tot, Infant
La Jinju acaba d’arribar de Corea i avui és el seu primer dia d’escola. Tot li resulta nou: saludar, fer un petó o aprendre paraules. Però els seus companys l’ajudaran perquè se senti una més.
an image of children playing in the snow with a sign that says el pas de l'hiven
Al país de l'Hivern, hi mana el rei Fred de Glaç, un home prim, de cabells negres i pell blanca com el gel, que sempre va cobert amb un abric.
an image of children cooking in the kitchen with words above them and below it that says,
En les pàgines d'aquest llibre trobaràs els passos que cal seguir per poder dibuixar i donar color als personatges de cada ofici i els seus estris. Només cal paper, llapis i alguns colors.
an image of children cooking in the kitchen with words above them and below it that says,
En les pàgines d'aquest llibre trobaràs els passos que cal seguir per poder dibuixar i donar color als personatges de cada ofici i els seus estris. Només cal paper, llapis i alguns colors.
Per a quan s'acosti la celebració de la mona, teniu una oportunitat de vincular aquesta festa amb la lectura dels rodolins de La mona, d'Antoni Dalmases. Disney Characters, Disney, Mona, Disney Princess, Book Cover, Graphic
Per a quan s'acosti la celebració de la mona, teniu una oportunitat de vincular aquesta festa amb la lectura dels rodolins de La mona, d'Antoni Dalmases.
the book cover for la carabasa de les amies with an image of two children
Descobreix com va ser que la carabassa va esdevenir un símbol de les ànimes que ens visiten per Tots Sants, molt abans que Halloween arribés al nostre país.
a drawing of a dog writing on a piece of paper next to a small animal
El Roc estima els llibres i li encanten les paraules. Un dia té la idea d'escriure una història, però no sap què escriure. El seu mestre, el petit canari, l'aconsellarà. El Roc observa el seu entorn fins que troba un tema i les paraules adequades per escriure una història molt bonica.
an image of children playing in a play house with the caption infant toca, crianca
Aquest llibre sobre el dia a dia d'una llar d'infants és ple de camins per resseguir, solapes per obrir i textures per tocar. Per parlar sobre les activitats que s'hi fan mentre els petits recorden, pàgina a pàgina, com és el seu dia a dia a la llar d'infants.
the cover of i love to take a bath, with an image of a cow
L’aventura imaginària d’un nen a l’hora del bany. El protagonista, Mako, ens transmet les seves sensacions en el moment de banyar-se a través d’un monòleg sensorial que posa en situació al lector. «M’encanta banyar-me. Quan em banyo, sempre m’enduc el meu ànec Pukka. A en Pukka també li agrada molt banyar-se. Quan obro la porta del bany, nyeeec, grinyola. El terra del bany rellisca i s’ha d’anar amb compte. En aixecar la tapa de la banyera sempre surt moltíssim vapor».
a child hugging an adult in front of a tree with the words el paqueto magic
El Luigi demana un mocador màgic a Ses Majestats. En moments difícils, els pares poden trobar complicat explicar als fills una malaltia. Aquest conte els pot servir com una eina per apropar-se a ells, explicar-los el que està passant i el que passarà en els propers mesos. El relat està escrit des del punt de vista infantil, amb sensibilitat i optimisme, i exposa les situacions difícils d’una manera delicada i dolça.
an image of dinosaurs with the words dinosauros on it's front and back
De l'il·lustrador científic Roc Olivé ens arriba aquesta obra que l'editorial qualifica de juvenil, pero a causa de la qualitat de les il·lustracions, mereix estar en la categoria de les ciències.
Val la pena endinsar-se per aquest corrent d’aigua dibuixada i escrita. És com un viatge a través de la teva pròpia pell, perquè encara que et sembli mentida, existeix un mar al mapa del teu cos.
Val la pena endinsar-se per aquest corrent d’aigua dibuixada i escrita. És com un viatge a través de la teva pròpia pell, perquè encara que et sembli mentida, existeix un mar al mapa del teu cos.