Novetats Infantils Gener 2016

a person holding up a book with the title diary of a wimpy kid
Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l'institut, on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia.
a book cover with two cartoon characters on it's front and the words testimo quasima written in spanish
Per què un mateix tret d’una persona fa que de vegades ens agradi i d’altres ens molesti? Llibre que tracta el tema de l'educació emocional.
the prince and the person are standing in front of a sign that says,'the dragon
El príncep Jake està emocionat perquè començarà les classes d'esgrima, però s'endú una decepció en veure que no utilitzarà una espasa de debò.
the cover of prince lake by snow joke, with an illustration of a girl in pink and
Jake viu al castell de Morania amb els seus pares, el germà petit i la seva germana. Trapella i valent, el príncep només sap ficar-se en embolics.
an illustrated book cover with a cat and dog sitting on top of a dog
La vida d'un gat no sempre és fàcil. Un dia ets el rei de la casa i de cop i volta tot canvia!
a comic strip with an image of a boy jumping on a bed in front of a full moon
La filla del rei Morfeu, al palau reial d'Slumberland, selecciona la seva següent parella: en Nemo! Però en Nemo no té pas ganes de ser la parella de ningú.
the marvelous fluffyy cat squishy tiny shop by beattie alynna
La petita Eddie ha sentit la seva germana gran que deia «aniversari mare» i decideix que ella també ha de trobar un regal per a la mare. En el seu recorregut per la ciutat, cada botiguer li donarà un petit objecte, però cap d’ells és el regal meravellós que està buscant, el trobarà?
an image of children playing on the floor in front of a door with text that reads el primer pao
Dijous al matí, a les deu menys un minut, en Jonatan va fer el seu primer pas. En aquell mateix moment passaven moltes coses a les altres parts del món...
a book cover with an image of a man in a boat fishing on the water
El petit Ós està impacient pel retorn del seu pare: vol anar a pescar amb ell, s'imagina les seves aventures al mar... La família tornarà a estar unida a la llar; una llar que no seria la mateixa sense les inquietuds del petit Ós.
Una nena de 8 anys té un do increïble. Posseeix un dit màgic que, sempre que no pot aguantar una situació, apunta la persona que l'ha feta irritar i la transforma de la manera més inimaginable.
Una nena de 8 anys té un do increïble. Posseeix un dit màgic que, sempre que no pot aguantar una situació, apunta la persona que l'ha feta irritar i la transforma de la manera més inimaginable.
the cover of lavidda secreta de rebreca paradis
Úrsula és una nena d'onze anys amb una vida complicada. Ha canviat diverses vegades d'escola, la seva mare és una fugitiva... No... No és així. Úrsula és una nena d'onze anys que es fa dir Rebecca i que odia els mags perquè un va fer desaparèixer la seva mare... O no?
a book cover with an image of two people in the middle and one person reaching up to
Per a en Danny, el seu pare és el millor que podria tenir. Creu que és perfecte i tot l'hi sembla meravellós.... Però una nit descobreix el seu gran secret...
the curious world of california tate
Per a la Calpurnia la vida continua igual. Tant se val que hagi començat un nou segle, per a ella el futur que projecta la seva mare és del segle XIX.
a book cover with a panda wearing a green shirt
Chu és un petit panda.... a diferència dels seus esternuts. Quan en Chu esternuda, qualsevol cosa pot passar.
the book cover for charlie el gran ascendor de cristal by road dahl
Charlie, que ja és amo de la fàbrica de xocolata, se'n va amb la seva família i el senyor Wonka a reconèixer les seves propietats amb un vehicle molt especial: un ascensor de vidre.