Novel·les maig 2014

the onades of desti by sarah lark, translated in english
Illa de Jamaica, 1753. La Deirdre porta una vida acomodada a la plantació de la seva mare i el seu pare adoptiu. Malgrat els orígens dubtosos de la jove, tot els nois de l'Illa estan fascinats amb ella. Es casa amb Victor Dufresne i la parella de casats viatjarà cap a Saint-Domingue, on viruran una sèrie d'esdeveniments que transformaran les seves vides per sempre més...
the front cover of a book with an image of a stair case and painting on the wall
Novel·la policíaca amb el detectiu Mario Conde com a protagonista. El relat fa un salt de quatre segles, de l'Holanda del segle XVII a la Cuba actual, amb el drama del buc Saint Louis (1939) i la desaparició d'un Rembrant.
a window with purple flowers on it and the words la felicidad es un tie - contigo
Una comèdia delirant en què cinc epanyoles i el fantasma de García Lorca intenten enganyar un excèntric anglès.
the back of a woman in a black dress
El viatge del despertar a l'amor, la sensualitat i la sexualitat d’una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional.
a book cover with two geese standing next to each other
Una dona estrangera lloga una solitària granja a Gal·les. Diu que el seu nom és Emilie. A la granja hi troba deu oques que van desapareixent sense que en sàpiga la causa.
a book with an image of a road in the background
Donald Ray Pollock ha fet una novel·la plena de dimonis i d’inferns, tots al voltant de Knockemstiff, un poble del sud dels Estats Units.
an image of a man walking in the snow
Dos agents de policia van a un immoble de la capital islandesa alertats per una inquilina, preocupada perquè un dels seus veïns fa temps que no dóna senyals de vida...
a man riding a skateboard down a street next to a graffiti covered wall with words on it
Un thriller que apassiona, un formidable duel d'intel·ligències, un joc al límit entre perseguidor i presa. Perquè el temps no és el més important quan queden assumptes pendents.
Novel·la gràfica de Paco Roca. Reconstrueix la història de La Nueve, la divisió de l'Excèrcit de la França Lliure formada per espanyols durant la Segona Guerra Mundial. Fictional Characters, Film Posters, Art, Films, Movie Posters, Movies, Character, Paco
Novel·la gràfica de Paco Roca. Reconstrueix la història de La Nueve, la divisió de l'Excèrcit de la França Lliure formada per espanyols durant la Segona Guerra Mundial.
a person walking down the street in front of some buildings with stairs on each side
El llibre arrenca amb el viatge que emprenen una mare i una filla, durant el qual els records d'un amor de joventut guardat secretament durant tota la vida s'encreuaran amb el relat dramàtic dels avis, víctimes de la Guerra Civil i l'exili.
an outdoor dining table with candles hanging from it
L'estiu que comença recull els cinquanta anys de vida de la Júlia Reig i l'Andreu Balart, vinculats abans de néixer per l'amistat de les seves mares, que han imaginat amb il·lusió la possibilitat que heretin aquest lligam o fins i tot que puguin arribar a enamorar-se.
the cover of el joc de ripper by isabel allende
Amanda és filla de Bob Martin, inspector del departament de policia de San Francisco. Li agraden els jocs de rol i els comparteix amb l'avi. Junts desxifren casos reals a Internet.
the cover of les lagrimes de l'assassi, with two people
Paolo és el fill d’una família la vida solitària de la qual passa a les assolades terres de l’extrem sud de Xile.
a book cover with an image of two lizards and the words la asocciacioo
L’Ombe té una missió doble. Primer, haurà de controlar uns follets que fan rebombori en una escola. Després provarà de descobrir per què una estranya criatura d’un llac és fora de si.
the cover of zona prohibiada, by david cirici
La història de dues bessones que estudien en una escola molt restrictiva i aïllada per tal de preparar-les per ser les líders del futur on podran combatre una gran pandèmia. El que ignoren és que mentre aprenen el millor de les lletres i les ciències per un futur, desconeixen la realitat i les relacions interpersonals i emotives.