Lentejas

Potaje De Lentejas (Cuban Lentil Soup) recipe: This traditional Cuban Lentil soup is thick and hearty. It can be served alone or with rice.

Berenjenas rebozadas

I love eggplant, and I really want to try this healthier oven fried version. ladyorjezebel I love eggplant, and I really want to try this healthier oven fried version. I love eggplant, and I really want to try this healthier oven fried version.

Callos a la madrileña

Callos a la madrileña - Madrid typical sticky casserole of veal tripe

Pan Tumaca catalán

Eat Your Way Around Barcelona

Pa amb tomàquet (literally 'bread with tomato') + Pa de Pagès (literally the 'bread of the peasants'), rustic catalan bread.

Callos

The best Spanish Food: Madrid-style tripe may be of Madrid's best known dishes. Learn how to make Callos a la Madrilena.

Receta de potaje con garbanzos y espinacas | Cantabria | Spain

Receta de potaje con garbanzos y espinacas | Cantabria | Spain

Receta de Duelos y quebrantos. Un plato con mucha historia.    https://www.kallejeo.com/comer-en-kallejeo/receta/duelos-y-quebrantos

Receta de Duelos y quebrantos. Un plato con mucha historia. https://www.kallejeo.com/comer-en-kallejeo/receta/duelos-y-quebrantos

La paella es sin dudarlo el plato más típico de la gastronomía española.La paella es un plato originario de la cocina valenciana y la base del mismo es el arroz,al que se le añaden casi todo tipo de ingredientes.Desde verduras,pescados,carnes a los mariscos más suculentos,son los más habituales.    La paella desde sus inicios ha sido un plato que reúne a la gente para celebrar un evento.

Today's Word is a very popular Valencian dish. It is made all across Spain with a lot of variations. A must have while on a trip to = Paella I like paella = Me gusta la paella Picture Credit: Wikipedia

Pinterest
Search